Kanje moli Anu Vintur da stavi Kim na naslovnicu "Voga"

Reper pokušava da ubedi glavnu urednicu američkog izdanja ovog časopisa, ali ona ne može da smisli starletu

  • 2

Kanje Vest navodno pokušava da pomogne svojoj devojci Kim Kardašijan da se nađe na naslovnici američkog izdanja "Voga". Kako piše "Star magazin", reper praktično moli glavnu urednicu ovog časopisa Anu Vintur da se ovo dogodi, međutim bez uspeha.

Da podsetimo, Vinturova je pre nekoliko meseci izjavila da ne podnosi Kim Kardašijan i da starleta može da se nađe na naslovnoj strani ovog magazina samo "preko nje mrtve". S druge strane, urednica američkog "Voga" smatra da je Kanje Vest fenomenelan, za razliku od njegove devojke, za koju Ana smatra da je nešto najgore od pojave čarapa i sandala.

Kardašijanova i Vinturova su u svađi od prošle godine, pošto prva žena "Voga" nije dozvolila starleti da prisustvuje balu "Met Gala" u Njujorku.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    17. mart 2013 | 19:01

    Ovog puta, Ani svaka cast!

  • hromi daba

    17. mart 2013 | 17:29

    Ana Vintur je jedna prepametna žena, sposobna, inteligentna, kreativna i nadasve poštena. Kim Kardašijan je sve ono što Ana nije i Kanje Vest se može slikati za najnovij gej časopis potpuno go, a Kim opet neće završiti na naslovnoj strani američkog "Voga" Nema to nikakve veze sa revanšizmom, ne postoji razlog zašto bi neko inzistirao da Kim bude na naslovnici, niti ima neke od kvaliteta koje "Vog" poštuje, a niti je krasi inteligencija. Jedino šta je na njoj vredno pomena, guzica i PVC sise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA