PAPUČIĆ: Dadu Polumenti žena zabranila da peva!

Posle zabrane izlazaka, provoda i pića, pevaču je supruga Selma zabranila i nastupe

  • 13

ŠTA JE SLEDEĆE?! Od kada se pevač Dado Polumenta oženio učiteljicom veronauke Selmom Mekić, postao je pravi papučić! Prvo je prestao da izlazi i da se provodi, zatim da pije, a na kraju mu je zabranjeno čak i da peva! Naime, napravio je višemesečnu pauzu u nastupima, jer je tako tražila njegova žena, kako bi se više posvetio njoj.

- Još niko ne može da veruje da se Dado smirio. Selma ga je skroz promenila, a zabranila mu je i da peva. Naravno, ne zauvek. Ona je zahtevala da jedan period nakon venčanja bude posvećen samo njoj. Neće nastupati do početka maja, a prekinuo je saradnju i sa svojim dugogodišnjim menadžerom, koji mu je mnogo pomogao u životu. Sve vreme sedi kod kuće, nikome od prijatelja se ne javlja, čak i ne odgovara na šaljive poruke da je postao papučić - otkrio je za "Kurir" jedan od bivših Dadovih prijatelja.

Podsetimo, Dadov stric Šako Polumenta nedavno je izjavio da nikada više neće sarađivati sa svojim bratancem zbog Dadove prevelike želje da sve kontroliše. Možda Dado ima kontrolu nad poslovnim obavezama, ali u privatnom životu vidi se "ko vozi traktor, a ko otvara kapiju". 

(Anastasija Čanović/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    18. mart 2013 | 14:45

    Nije to papucic to je klompa

  • Miki Nis

    18. mart 2013 | 23:00

    Brate,ova njegova zena ima obrve kao domorodac!!!!Strasnoooo

  • BBMNE

    19. mart 2013 | 01:01

    I neka mu je zabranila, treba da se skupe i pravac u Avganistan neka žive srećno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA