DANIJEL POPOVIĆ: Od zvezde do socijalnog slučaja! (VIDEO)

"Našao sam se u toj situaciji da ne mogu nigde da odem jer nemam novac, ne mogu da vidim ni svoje dete za koje plaćam alimentaciju, ni na grob svojih roditelja nisam otišao", izjavio je pevač koji se tokom osamdesetih proslavio pesmom "Džuli"

  • 4

Nekada popularni pevač Danijel Popović, koji je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na "Evroviziji" sa pesmom "Džuli", u intervjuu za "In magazin" priča da je socijalni slučaj, da nema ni dinara, kao i da ga supruga izdržava.

Pored teške finansijske situacije, pevač je najavio novi album koji će izdati nakon skoro deset godina pauze, muziku i pesme sam je napisao, i, kako kaže, sve su autobiografske. Popović priča i o tome da je album radio sam, ne zato što voli - već zato što mora.

Odavno zaboravljeni pevač poreklom je Crnogorac, a pravo ime mu je Milan Popović. Kao pevač se ostvario u Hrvatskoj, a iza sebe ima četiri braka i trenutno živi sa suprugom Aleksandrom i njenom ćerkom u Ljubljani.

- Ko ima novac, taj caruje. Sve se vrti oko novca. Danas ljubav ne možeš dobiti treptajem okicama. Mislim da Aleksandra nije zadovoljna sa mnom, ja sa njom jesam. Muškarac u jednoj vezi mora biti oslonac svake porodice, to se u mom životu promenilo, sad je ona ta koja ima "onu stvar među nogama", 'ajmo to tako reći - kaže Danijel, i dodaje da već godinama ne dobija nadoknadu za autorska prava i da je, drugim rečima, socijalni slučaj.

- Našao sam se u toj situaciji, ne mogu nigde da idem jer da bih negde otišao, treba da imaš novac, ne mogu da vidim svoje dete za koje plaćam alimentaciju, mama mi je umrla, nisam mogao da odem na grob, tata mi je umro, nisam mogao na grob da odem, tetka mi je umrla nedavno u Belgiji, nisam mogao na grob da odem. Za sve morate da imate novac - rekao je Danijel Popović.

Pogledajte Popovićev nastup na Evrovizijskom takmičenju 1983. godine:

(J. J./24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA