Snup Dog i zvanično postao Snup Lajon (VIDEO)

"Nisam tek tako odlučio da odem na Jamajku, duh rege muzike i rastafari su me pozvali. Došao sam da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe", rekao je poznati reper

  • 1

Jedan od najvećih hip-hop izvođača svih vremena, Snup Dog, predstavio je javnosti svoj novi alter ego koji nosi ime Snup Lajon.

U njegovom filmu “Reincarnated”, reper doživljava reinkarnaciju u muzičkom i filozofskom smislu tokom boravka na Jamajci gde je i rođena ideja o Snup Lajonu - liku koji se kroz rege muziku zalaže za mir i ljubav, odbacujući svoju problematičnu prošlost.

- Nisam tek tako odlučio da odem na Jamajku, duh rege muzike i rastafari su me pozvali. Došao sam da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. Zato, kad spoznaš koji ti je životni put, treba da ga se držiš i da budeš najbolji u tome što radiš - izjavio je ovom prilikom Snup.

Film “Reincarnated” najavljuje novi, istoimeni album Snup Lajona koji izlazi 23. aprila. Album, koji je producirao Diplo, poznat i pod imenom Mejdžor Lejzer, trenutno najcenjeniji producent ovog muzičkog žanra, imaćemo prilike da čujemo tokom "Exit" festivala, koji će trajati od 10. do 14. jula.

Pogledajte trejler  filma "Reicarnated":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA