Udaje se Tijana Stajšić, kumuje Aca Lukas

Lepotica i njen izabranik, biznismen Dejan Popović, planiraju da svoju ljubav na leto krunišu brakom, a folk zvezda Aca Lukas će najverovatnije biti kum

  • 1

Bivša misica Tijana Stajšić i beogradski biznismen Dejan Popović, koji su u vezi već pola godine, planiraju spektakularno venčanje i svadbu za pamćenje. Naime, tamnokosa lepotica uveliko traga za venčanicom iz njenih snova, dok je mladoženja okupiran organizacijom glamuroznog svadbenog veselja. Mladencima, koji još uvek kriju od javnosti da su odlučili da se venčaju za nekoliko meseci, kumovaće folk zvezda Aca Lukas, koji je sa mladoženjom već u kumovskoj vezi.

- Tijana i Dejan su u vezi šest meseci i veoma su zaljubljeni. Dejan, koji je poznat kao gradski zavodnik, pored Tiće se skrasio i skroz smirio. Svakodnevno razgovaraju o svadbi, ali još nisu odlučili gde će se venčati. Tijana je veliki romantik i volela bi da se venčaju na nekom egzotičnom mestu, dok je Dejan više za venčanje u Srbiji, budući da ima veliku rodbinu i brojne prijatelje koji bi voleli da prisustvuju tom lepom činu. Na kraju će se najverovatnije dogovoriti da se venčaju u Beogradu, a potom da otputuju na medeni mesec, gde god mlada poželi i tako ispune oboma želju - otkrio je izvor "Pressa" blizak paru.

Stajšićeva je potvrdila da uživa u ljubavi sa Popovićem, ali nije želela da otkrije da li je u planu venčanje.

- Tačno je samo da se zabavljamo, lepo nam je i zaljubljeni smo jedno u drugo, jer da je drugačije ne bi ni bili u vezi, ali do sada o svadbi nismo razgovarali - zaključila je zgodna Somborka.

Tijana Stajšić pre veze sa Popovićem navodno je bila u vezi sa poznatim manekenom Vladimirom Cvetkovićem, inače i bivšim dečkom Svetlane Ražnatović. Najdužu vezu srpska lepotica imala je sa političarem iz Lazarevca Vladimirom Jevtićem, sa kojim je bila na korak od braka. Jedino je tu vezu ona priznala, dok mnogi i danas najbolje pamte njenu vezu sa kontroverznim crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom.

Za vreme učešća u rijalitiju “Veliki brat”, bivša misica je razmenjivala nežnosti sa voditeljem i glumcem Draganom Marinkovićem Macom, ali su se po izlasku iz šoua strasti ugasile. Mediji su je prethodnih godina povezivali sa izvesnim novosadskim biznismenom Banetom, kao i sa bogatim novosadskim košarkašem Milošem Čovićem.

(Izvor: Press/ Foto: Facebook)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fan Pokojne Mileve xD

    7. jul 2012 | 15:26

    Da nije mozda svedok Jelena Karleusa? Samo da ne dodje sa lobanjom na glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA