Severina insistira da se porodi prirodnim putem!

Pevačica, kojoj je danas predviđeni termin porođaja, insistira na porođaju prirodnim putem, iako joj doktori predlažu carski rez

  • 0

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković trebalo bi da se porodi danas i sa nestrpljenjem očekuje kada će ugledati svoje prvo dete. Dok čeka najsrećniji trenutak u životu Seve se u splitskoj bolnici ponaša fino i veoma je ljubazna. Uglavnom je poslušna, ali bez obzira što lekar preporučuje da se porodi carskim rezom, ona želi da to bude prirodnim putem. Svakodnevno joj u posetu dolaze mama Ana i verenik Milan Popović.

- Jednostavna je, uredna, fina i ljubazna. Podelila nam je CD-ove i autograme. Pre nekoliko dana razgledala je kadu za porođaj – rekao je izvor iz splitske bolnice, a piše hrvatski portal 24 sata.hr.

Porođaj u vodi još nije u funkciji, ali Severina je ipak htela da vidi kadu. Lekar joj je, zbog blažih komplikacija predlagao da se porodi carskim rezom, ali pevačica insistira na prirodnom porođaju. Milan Popović i Severinina majka Ana dolaze svakodnevno da je posete, bez obzira na vreme za to. Verenik Milan joj donosi omiljenu kozmetiku, a mama kuvanu hranu jer njena ćerka voli da jede đakonije iz mamine kuhinje.

U sobi ima televizor, telefon i tuš-kadu. Sobe u porodilištu se čiste dva puta na dan.U bolnici nema frizerskog salona, pa Severina mora sama da uređuje kosu. Ukoliko bi želeo da prisustvuje porođaju Popović bi trebalo da završi trudnički kurs.

Inače, Socialbakers, jedan od najuticajnijih servisa koji prati koliko je ko tražen na društvenim mrežama objavio je da je u Hrvatskoj kanalom Jutjub “vlada” upravo Severina. Na njenom službenom kanalu postavljeno je preko 400 snimaka, a zabeleženo je ukupno 42 miliona pregleda. Severinin Jutjub kanal jedan je od najgledanijih u čitavoj regiji. Severina na svom Jutjub kanalu objavljuje premijere singlova, spotova, snimke emisija u kojima je gostovala, te snimke koncerata. Najgledaniji video je najnoviji singl, “Grad bez ljudi” koji je za svega dva meseca preslušan šest miliona puta.

Izvor: 24 sata.hr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA