Evo scenografije za "Evrosong"! (FOTO)

Bina ima oblik leptira, sastoji se iz glavnog i dodatnog dela povezanih pistom, od kojih nijedan neće biti pokretan, a publika koja se nađe u privim redovima moraće da stoji tokom takmičenja

  • 0

Pripreme za ovogodišnji "Evrosong", koji će se održati u Švedskoj u maju, uveliko su u toku, a organizatori su predstavili i izgled scenografije na kojoj će takmičari izvoditi svoje numere.

Ideja za binu nastala je po uzoru na logo "Evrosonga", stoga ima oblik krila leptira, koju su dizajnirali Frida Arvidson i Viktor Bratstrom, a čitava konstrukcija zauzeće veliki deo "Malme Arene".

Premda podseća na onu iz 2011. godine, napravljena bina neće imati pokretne delove, a sastoji se iz glavnog i dodatnog dela koji su povezani uskom pistom.

Veliki trošak scenografije organizatori planiraju da nadoknade većim kapacitetom posetilaca tako što će publiku približiti bini, a kako bi stalo što više ljudi, u parteru ispred scene neće biti stolica.

- Fanovi prave zabavu. Oni su veliki deo šoua i zauzeće taj deo partera. Kako bismo što više poboljšali njihovo iskustvo i kako bismo ih što više moguće približili sceni i izvođačima, odlučili smo da uklonimo stolice - izjavio je Martin Osterdal, producent "Evrosonga".

(J. J. / Eurovision.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA