BOJANIĆ: Era me uzalud opanjkava, to mu neće pomoći da pobedi u "Farmi"!

"Svi gledaoci znaju da je štala, kada sam je ja uređivao, bila čistija od same sobe za spavanje i dnevnog boravka. Era je 'rijaliti majstor' i misli da će biti favorit ako pominje moje ime", rekao je Bojanić

  • 2

Pobednik druge sezone rijaliti programa "Farma", pevač Miloš Bojanić poručio je farmeru Eri Ojdaniću da ga "izbaci iz usta" i ne poziva se na njega u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma". Naime, Era je u toku čišćenja štale ljutito prozvao Bojanića kako ništa nije radio i da je uzeo pare na kvarno.

- Šta si, Bojaniću, ti radio ovde na farmi, kako si uzeo one pare? Ništa nisi radio, sve je prljavo i neuredno - rekao je Era.

Miloš se osvrnuo na svoje učešće i pobedu u drugom serijalu.

- Svi gledaoci znaju da je štala, kada sam je ja uređivao, bila čistija od same sobe za spavanje i dnevnog boravka. Era je 'rijaliti majstor' i bolje da me ne uzima u usta. Misli da će biti favorit ako pominje moje ime i kači se za mene da bi pobedio. Bolje neka radi tamo svoj posao nego što mene spominje. Pogotovu što je posle moje pobede bio još jedan serijal, tako da se Ojdanić malo zabrojao. Svašta ćete vi od njega još čuti i videti, ne bih uopšte da komentarišem njegove izjave - rekao je Bojanić za Telegraf.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA