"Green Day" sjajnim koncertom najavio turneju! (VIDEO)

Energičnom svirkom na festivalu SWSX u Teksasu američki rokeri su oduševili publiku, ali i kritičare, i pokazali da 27. maja u Beograd dolaze u odličnoj formi

  • 0

Nakon šestomesečne pauze, koju je pevač Bili Džo Armstrong proveo na rehabilitaciji, bend "Green Day" koji će 27. maja nastupiti na Kalemegdanu, pre nekoliko dana održao je fenomenalan koncert na festivalu SWSX u Teksasu, a američki mediji navode da su kalifornijski rokeri zvučali bolje nego ikad pre!

Tokom nastupa koji je trajao dva sata i deset minuta, "Green Day" je odsvirao 30 pesama, među kojima su bili i hitovi "Basket Case", "American Idiot", "Know Your Enemy", "Oh Love", "Boulevard of Broken Dreams" i "Welcome to Paradise", ali i nekoliko spektakularnih obrada kao što su "Hihgway to Hell" (AC/DC), "Sweet Child of Mine" (Guns ’n’ Roses) i "Hey Jude" (The Beatles).

"Samo sedam meseci nakon pada u tamu prave rok zvezde, spektakularno, Armstrong je ponovo na sceni uz bend koji mu je ceo život još od tinejdžerskih dana, dokazujući da mu je mesto sa pravom i dalje tu, na sceni", napisao je novinar magazina "Rolling Stone", dok je "Bilboard" zaključio da je "ovo bila velika, trijumfalna noć za bend".

Da podsetimo, na festivalu "Calling" na Kelemegdanu, osim kalifornijske grupe, sviraće i "Hladno pivo", "Atheist Rap" i "Superhiks". Ulaznice po ceni od 2.790 do 3.990 dinara se mogu kupiti u "Eventimu".

Pogledajte nastup benda "Green Day" u Teksasu:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA