Legendarni Džordž Benson 7. jula u Beogradu! (VIDEO)

Slavni američki muzičar je poznat po velikim hitovima kao što su "Give Me The Night“, "On Broadway“, "Lady Love Me“ i džez standardima "Breezin“, "Affirmation“ i "This Masquerade“

  • 1

Slavni američki pevač, gitarista i jedan od najvećih džez, fank i soul muzičara svih vremena Džordž Benson nastupiće 7. jula u "Sava centru" u okviru ovogodišnjeg "Summertime Jazz“ festivala.

Novi Bensonov susret sa beogradskom publikom, prema najavi umetnika, sadržaće selekciju najvećih uspeha iz karijere duge više od pola veka, obeležene sa čak deset "Gremi" nagrada i 35 solo albuma! Prodaja ulaznica po ceni od 2.000 do 3.500 dinara počinje 25. aprila, a karte će moći da se kupe u "Eventimu" i na blagajni "Sava centra". 

Džordža Bensona publika širom sveta poznaje po velikih hitovima kao što su "Give Me The Night“, "On Broadway“, "Lady Love Me“, "Turn Your Love Around“, "In Your Eyes“ i brojnim drugim soul, fank i r’n’b numerama. Džez publika izdvaja i njegova proslavljena izvođenja standarda kao što su "Breezin“, "Affirmation“, "This Masquerade“ i "Being With You“, ali i Bensonove albume sa velikanima Majlsom Dejvisom, Al Džarom, Četom Etkinsom, Kvinsi Džonsom i drugim poznatim muzičarima. Osim 35 samostalnih, visokotiražnih i multiplatinastih albuma, Benson se kao saradnik pojavljuje na više od 130 albuma, 50 singlova i poseduje nekoliko koncertnih izdanja.

Pogledajte koncertnu verziju numere "Give Me The Night":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA