"Fajront republika uživo" u Domu omladine (VIDEO)

Komični šou Zorana Kesića biće prikazan u ponedeljak 25. marta, sa početkom u 21 čas. Cena ulaznice je 500 dinara

  • 0

Komični šou "Fajront Republika uživo" biće prikazan u ponedeljak 25. marta u Domu omladine, sa početkom u 21 čas. U pitanju je jedinstveni kulturno-umetničko-edukativno-muzičko-satirično-zabavni spektakl, koji kombinuje elemente stend ap komedije, tok-šou programa, kabarea, projekcija priloga na platnu, pa čak i rokenrol koncerta.

Uz stalni bend ”Kesa i bombone”, uvek nove goste - ugledne javne ličnosti, voditelj i autor "Fajront Republike" je šarmantni i duhoviti Zoran Kesić. Cena ulaznice za ovu manifestaciju iznosi 500 dinara.

- Budući da većina nas pamti "Fajront republiku" iz vremena dok je bila u televizijskom formatu, pitali smo autora koliko se u međuvremenu izmenio koncept šoua: “Najveća promena dogodila se u samoj formi. 'Fajront republika' je nekada bila TV emisija, a danas je priredba koja se izvodi uživo pred publikom. Gosti su nekada bili u prvom planu, a sada oni predstavljaju samo ‘šlag na torti’. Za razliku od nekadašnje emisije, muzički nastupi su sada brojniji i ima više stend ap komedije - navodi Kesić.

Zoran tvrdi da sličnih formata na našoj sceni nema, budući da ovaj šou kombinuje elemente pozorišne predstave i stend ap komedije, sa svirkama i uvek novim songovima i gostima.

Na nastupu u Domu omladine očekuje nas puno smeha i dobre zabave:

- Nastavljamo sa onim što smo započeli na sceni bioskopa "Kolosej". Puno zabave, zanimljivih gostiju, dobre muzike, smeha... Gradimo oazu zdravog humora i kritičkog odnosa prema svetu u kome živimo. Slavimo različitost i ismevamo ličnosti i pojave koje zaslužuju da budu ismevane - zaključio je Zoran Kesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA