PINK: Era nije imao seks s maloletnicom!

"Era Ojdanić nije izjavio da je imao seksualne odnose sa maloletnicom, već je ispričao da je navodno bio u nekoj vrsti platonskog odnosa. U suprotnom takvu izjavu ne bismo objavili", navodi se u saopštenju TV "Pink"

  • 13

Izjava Ere Ojdanića na "Farmi" da je bio u vezi sa maloletnicom izazvala je pravu pometnju u medijima. Da podsetimo, poznati pevač rekao je u rijalitiju Televizije "Pink" da se zabavljao sa tada učenicom osmog razreda.

- Zabavljali smo se 2001. godine, ona je 1986. godište, tada je završavala osmi razred - rekao je Ojdanić kolegama sa "Farme", koji su ga gledali zabezeknuto. Ipak, Ojdanić nije ni u jednom trenutku eksplicitno izjavio da je sa maloletnicom imao seksualne odnose.

Povodom ovog skandala, oglasila se i Televizija "Pink", čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Smatramo da su reakcije na izjave gospodina Ojdanića opravdane, ali u isto vreme i preterane. Era Ojdanić nije izjavio da je imao seksualne odnose sa maloletnicom, već je ispričao da je navodno bio u nekoj vrsti platonskog odnosa. U suprotnom takvu izjavu ne bismo objavili.

Naravno, postavlja se i pitanje da li je u pitanju realna priča, pošto je poznato da je gospodin Ojdanić sklon davanjima sličnih izmišljenih izjava kako bi privukao pažnju na sebe...

Televizija Pink je pripremila pomnu kontrolu živih uključenja sa odloženim praćenjem od pet minuta kako nepoželjne izjave, psovke ili uvrede ne bi bile u etru. Sporni snimak je emitovan u pregledu dana, nakon više pregleda i nakon ustanovljenja da nije reč o hvalisanju krivičnim delom", stoji u saopštenju ružičaste televizije.

Ranije tokom dana svoje nezadovoljstvo izrazilo je i Novinarsko udruženje novinara Srbije (NUNS).

- Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) poziva RRA i druge nadležne organe da reaguju povodom izjave Ere Ojdanića, emitovane na Radio-televiziji "Pink" u okviru rijaliti programa „Farma“, o navodnoj vezi sa maloletnicom - stoji između ostalog u saopštenu NUNS-a.

Zanimljivo je da se NUNS, ali ni druga strukovna udruženja nisu oglasila povodom činjenice da se u isto vreme kad se emituje "Farma" (posle ponoći) na TV Hepiju emituju takozvani "meki pornići".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    21. mart 2013 | 21:51

    Taj magarac je sramota za Srbiju.Licno sam slusao pre 5-6 godina njegovu izjavu da najvise voli cure oko 16 godina.Jedino na "Pinku" i moze da laprda,stoka jedna..

  • esti

    21. mart 2013 | 18:51

    RRA treba da reaguje ali zasto ne reaguje kada zene podrzavaju sex zene sa decakom i to od 13 g.? Maja Volk u emisiji ZENE,posle 4-5 minuta,pohvalila je i podrzala vezu zene od 43god. i decaka od 13god.Ta zena je bila osudjena zbog pedofilije, ostale voditeljke,to podrzavaju,kao i publika uz aplauz i ovacije.Ona smatra da je dobar sex zene preko 40 g. i decaka od 13 jer oboje imaju jaku sex. zelju! -Sta bi se dogodilo da je neki muskarac podrzao vezu izmedju coveka od 40 i devojcice od 13god.?Optuzili bi ga za sirenje pedofilije i nikad vise ne bi bio voditelj na tv-u.

  • xzz

    21. mart 2013 | 21:37

    Ma retardiran je svako ko gleda ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA