SORAJA: Nemam ništa protiv da me dečko udari!

- U ljubavi je sve dozvoljeno - kaže Soraja, i dodaje - Ne ih ostavila dečka ako bi me udario. Ako ga volim, ne bih se samo okrenula i otišla. Verovatno postoji objašnjenje zbog čega je došlo do toga

  • 14

Starleta i "Plejbojeva" zečica Soraja Vučelić, koja će biti ukućanka novog "Velikog brata" u intervjuu za "Informer" rekla je da ne bi imala ništa protiv da joj dečko udari šamar i da ga ne bi ostavila zbog toga!

- U ljubavi je sve dozvoljeno - kaže Soraja, i dodaje - Ne ih ostavila dečka ako bi me udario. Ako ga volim, ne bih se samo okrenula i otišla. Verovatno postoji objašnjenje zbog čega je došlo do toga.

Kad smo joj ukazali na činjenicu da svojim stavom zapravo promoviše nasilje nad ženama Soraja je ostala dosledna:

- Znate, tanka je linija između ljubavi i opsesije. Normalna doza ljubomore može da izmakne kontroli, pa onda dođe do fizičkog obračuna - kaže vlasnica najslikanije guze u regionu, a na logično pitanje da li o tome govori iz sopstvenog iskustva, odnosno da li je već imala priliku da dobije šamar od svog "dragog" odgovorila je:

- Možda i jesam, mada trudim se da biram papučare.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad_Bg

    22. mart 2013 | 11:32

    Jadne li su one koje se na tebe ugledaju!

  • hromi daba

    22. mart 2013 | 06:41

    Šta ste očekivali od devojke koja jedino razmišlja međunožjem i kako ga što bolje unovčiti. Zrno graška koje se nalazi u njenoj glavi ne može dokućiti u koji je položaj stavlja muškarac koji je bije. Najverovatnije da sudi na osnovu vlastitog iskustva ?! Pa Soraja, ti momci koji su ti delili šamarčine bili su prave "muškarčine" verovatno im je imponovalo da trenutno najpozivanijoj starleti zavaljuje dange, urazumitelje, vaspitačice, kako bi bili sigurni u sebe. Sledeći puta kad te neko pita dali te momak tuče, ti lakonski odgovori " Spremna sam na sve izazove " Glupa si za medalju !

  • zena

    22. mart 2013 | 13:36

    Ove jadnice sto podrzavaju ovakve stavove i treba tuci. Takvih mi nije zao. To je ozbiljan poremecaj u glavi, smatrati da je ljubomora opravdanje za fizicko nasilje. Ako smatrate da je potrebno da vas neko udari da biste shvatile poentu onda imate mozak ovce koja ne razume verbalno objasnjenje ili imate pored sebe nekog metiljavog jadova. Ljubomora NIJE dokaz ljubavi vec nesigurnosti, mnogi bi to trebalo da konacno shvate isto kao i namerno izazivanje ljubomore. Ili jednostavno, mazohizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA