Severinin verenik Milan Popović donirao 122.000 evra za inkubatore!

Od novca koji je srpski biznismen donirao fondu B92 već poručeno deset najsavremenijih inkubatora marke "Caleo", namenjenih prevremeno rođenim bebama

  • 2

Severinin verenik Milan Popović uplatio je na račun Fonda B92 novu rekordnu donaciju od 121.973 evra od koje je već poručeno deset najsavremenijih inkubatora marke "Caleo", namenjenih prevremeno rođenim bebama na odeljenjima intenzivne nege.

On je tokom akcije "Bitka za bebe" već donirao novac za kupovinu 11 inkubatora za potrebe prevremeno rođenih beba. Inače, Milan i Severina trebalo bi danas da postanu roditelji, a nagađanja su da pevačica nosi dečaka.

Inkubatori kupljeni od donacije Milana Popovića isporučeni su tokom novembra i decembra Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, Opštoj bolnici u Pančevu, Opštoj bolnici u Vršcu, Opštoj bolnici u Vrbasu, Opštoj bolnici “Dr Radivoj Simonović” u Somboru, Opštoj bolnici u Zrenjaninu, Opštoj bolnici u Senti, Opštoj bolnici u Kikindi, Kliničkom centru u Kragujevcu, Institutu za neonatologiju i Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu.

(Telegraf.rs/Izvor: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CopePiterPetros

    7. februar 2012 | 16:30

    Svaka čast! RT @telegrafrs: HUMANIZAM NA DELU: Severinin verenik Milan Popović donirao 122.000 evra za inkubatore! http://t.co/Sxzlmo5a

  • telegrafrs

    7. februar 2012 | 16:28

    HUMANIZAM NA DELU: Severinin verenik Milan Popović donirao 122.000 evra za inkubatore! http://t.co/UEDOJaaS #Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA