Gola Dara zabranjena za prikazivanje

Republička radiodifuzna agencija (RRA) zabranila je prikazivanje golišavih promotivnih fotografija na televiziji Pink tokom dnevnih i večernjih termina

  • 1

Pevačica Dara Bubamara uradila je set provokativnih fotografija povodom izlaska novog albuma. Međutim, čim su se pojavile u etru kao najava "Nova Dara", Republička radiodifuzna agencija (RRA) reagovala je i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima, prenosi dnevni list "Alo!".

- Dara je na nagovor saradnika odlučila da svoje obožavaoce izlaskom novog CD obraduje i provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući "Siti rekords", nije ni slutila da će posle samo nekoliko sekundi prikazivanja biti zabranjen. Radin menadžer pozvao je čelnike "Sitija" da ih pita zašto pevačice nema u reklamnim blokovima, na šta je imejlom dobio zvaničan dopis da je RRA reagovala zbog neprimerenih fotografija i odobrila njihovo emitovanje, ali tek posle ponoći - rekao je izvor blizak pevačici.

Dara je za istakla da su njene fotografije umetničkog tipa.

- Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje - rekla je pevačica za "Alo!".

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA