FARMA: Tijana Macura prva napustila imanje

Iako je glumica bila bolja u duelu od Duleta Bogdanovića, bivši učesnik "Velikog brata " je dobio i naklonost publike i izborio opstanak na "Farmi"

  • 3

Tijana Macura prva je takmičarka koja je eliminisana iz rijaliti šou-programa "Farma".

Da podsetimo, sa Tijanom je u duelu bio i Dule Bogdanović, a njih dvoje borili su se u areni u igri znanja. Bivši učesnik "Velikog brata" rekao je da nije učio za takmičenje, dok se glumica pohvalila time da se dobro spremila.

Usledio je set pitanja koje je postavio voditelj Ognjen Amidžić, a  iako je Tijana bila bolja u duelu od Duleta, bivši takmičar  "Velikog brata " dobio je naklonost publike i tako izborio opstanak na "Farmi"

Tijana je dobila tri minuta da napusti imanje i ubrzo je stigla u Pinkov studio u Šimanovcima.

- Danas sam se smrzla i odmorila u izolaciji. Bilo mi je dobro, svašta sam naučila o stočarstvu i voćarstvu. "Farma" nije gluma, tamo ne može da se glumi - rekla je Macura, koja je pohvalila i ovonedeljnog gazdu imanja Ekrema Jevrića.

- Ekrem je iskren, pošten i moralan čovek - istakla je glumica, koja je navela da joj je učešće u "Farmi" bilo lepo iskustvo.

Tijanin favorit za pobedu je Danijel Alibabić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. mart 2013 | 23:33

    U duelu izmedju Tijane i Duleta pobedila je Tijana a ne Dule...I namesteno je da on ostane ...

  • Visnja

    25. mart 2013 | 10:30

    Dule je seljak iz Svrljiskog kraja njegov govor je autentican. Tamo se tako govori i on drugacije nezna

  • Ralexic

    25. mart 2013 | 03:00

    Dule kao covek nije los alionaj njegov govor je dno dna.Iq mu je sigurno nizak i tesko ce nakraj da izadje sa vip faerima.Dobro je sto je ostao jer imace ko da cuva stoku a pare su vec obezbedjene za razne lencuge kao poslednji put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA