FARMA, DAN 6: Miki Mećava novi gazda!

Tijana odredila novog gazdu, a Stanija se privolela Ekremu Jevriću, koji joj je obećao da će uz njega da pobedi.

  • 2

Nakon što je Tijana juče napustila imanje u Lisoviću, ostavila je pismo koje je gazda Ekrem uz pomoć 5 ukućana pročitao. Novog gazdu, po pravilima, bira farmer koji je ispao, a Tijana je odredila da to bude Miki Mećava.

Ukućani su u šali rekli da Miki sada izabere ženu koja će sedeti pored njega, na šta su neki predložili Staniju. Starleta je potom rekla:

- Stanija ne ide uz gazdu, Stanija ide samo uz Ekrema. Jevriću ja samo uz vas idem, vi u sluge, ja u sluge. Ne ljutite se što mi je Era namestio krevet, neka on radi šta hoće, ne zanima me. 

Očigledno da je Dobrojevićeva poslušala Ekrema koji joj je na početku poručio da samo uz njega može da pobedi i da se njega drži do kraja takmičenja. 

Proka je posetio novog gazdu i odredio koje zadatke ove nedelje farmeri treba da urade. Pored sređivanja kokošinjca, ograđivana dvorišta, ukućani će morati da brinu i o kravi i teladima, da im redovno zatvaraju vrata, jer napolju postaje sve hladnije.

Ukućani su smislili igru da odglume likove iz određenih emisija, kao i serijale koje redovno pratimo na televiziji. Svakome je dodeljena uloga i svi su se radosni prihvatili posla. Neko je dobio ulogu novinara, neko je morao da glumi prevarenu pevačicu, a Tarot je, skladno svojoj prirodi, dobio ulogu proroka.

(A. Čanović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobo jovanovic

    25. mart 2013 | 15:13

    voliobi bar tri dana da udjem na farmu a mediska sam licnost i bio sam na zvezde granda iz razloga sto nebi mogli od mene zaspati jer kad spava xrcem dobro zatvoriteme u neku i snimiteme jer u zatvor sam bio pa nisu mogli zaspat od mene na koju se goj stranu okrenem xrcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA