Džastin Biber ponovo "poginuo" na internetu

Vest o lažnoj smrti mlade muzičke zvezde objavljena je na Tviteru, gde je napisano da je pevač poginuo vozeći svoj "ferari", što je uzbudilo njegove verne fanove.

  • 3

Kanadski pevač Džastin Biber još jednom je "poginuo" na internetu. Vest o lažnoj smrti mlade muzičke zvezde objavljena je na Tviteru, gde je napisano da je Biber poginuo vozeći svoj "ferari", što je uzbudilo njegove verne fanove.

- UDARNA VEST: Džastin Biber je slupao svoj "ferari" od četiri miliona dolara, ne ubivši samo sebe već i suvozača takođe - stoji u Tvitu.

Kao što ste već primetili, uz tvit je priložena i fotografija (na kojoj piše retvitujte da uplašite neke k*čke) koja ukazuje da je cela priča smišljena i da je cilj bio da se uplaše Biberovi obožavatelji.

Inače, mladi Kanađanin je samo jedan od žrtava ovakvih poduhvata. Rič Huver, zabavljač iz Atlante, bavi se sahranjivanjem ljudi, samo što se u njegovom slučaju radi o izmišljenim vestima o smrti poznatih ličnosti, koje plasira preko svoje virtuelne agencije “Global asošijejted njuz”.

Do sada, ovaj čovek "sahranio" je mnoge poznate ličnosti, kao što su Miki Rurk, Čarli Šin, Džon Bon Džovi i ostali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • venesa

    25. mart 2013 | 18:27

    to je laz vidi ga kako je sladak dusa moja mala obozavam te <3 :* :* :* :*

  • Venesa

    26. mart 2013 | 08:42

    i obavezno gutam :D

  • ana

    28. januar 2014 | 18:15

    sta lupaju,nedaji boze da je poginuo,sokirala sam se procitavsi naslov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA