POBEDNICA "PAROVA": Tražili su mi seks za ulazak u "Velikog Brata"

Pobednica rijalitija "Parovi" Zorica Dukić (27) tvrdi da joj je izvesni menadžer Aleksandar Tošić nudio učešće u "Velikom Bratu" u zamenu za seks sa njim. Tošić demantuje njene tvrdnje

  • 5

Pobednica "Parova" Zorica Dukić (27) tvrdi da joj je izvesni menadžer Aleksandar Tošić, navodeći da ima veze u produkcijskoj kući "Emoušn", nudio učešće u "Velikom Bratu", ako pristane da ima seks sa njim. O ovom postupku "menadžera" Tošića niko u pomenutoj kući nije obavešten.

Tošić je inače suvlasnik kluba u Cirihu u kojem nastupaju srpske zvezde.

Pobednica rijalitija "Parovi" objašnjava da ju je sa njim upoznao bivši dečko koji živi u Švajcarskoj i tada joj je on ponudio učešće u rijalitiju.

- Nekoliko puta smo se videli na kafi i on je stalno pričao kako u "Emoušunu" postoji neki lobi protiv mene i kako će mu biti veoma teško da me ubaci u taj rijaliti - kaže Zorica.

Ona objašnjava da ju je dan pre nego što je trebalo da odu na sastanak sa Aleksandrom Miljušem, producentom "Velikog brata", Tošić pozvao i predložio da dođe kod nje da navodno da naprave "strategiju" razgovora.

Zgodna brineta poslala mu je poruku i rekla da ne računa da će među njima biti nešto više. Uvređeni Tošić napisao je:

- Upravo sam se pomirio. Istina je da bih učinio sve za to i iscimao sam se ovih dana oko toga, ali kad neće, neće… Ti se samo pomiri da ima mnogo lepših i mlađih i atraktivnijih od tebe svaku noć… Ali iz nekog razloga hteo sam tebe da k*esnem... Jbg… Pozzz.

Sa druge strane, Tošić je izjavio da ne poznaje Zoricu i da nema nikakve veze sa "Velikim Bratom". Producent pomenutog rijalitija Miljuš kaže da je u pitanju dezinformacija.

(Telegraf.rs / Izvor: Doznajemo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA