FARMA: Lažno izbacivanje glumice Goce Bjelice

Farmeri imali neprijatan zadatak da sami izbace jednog učesnika. Nakon što je najviše njih glasalo za glumicu Gocu Bjelicu, Ognjen Amidžić prekinuo neprijatnu atmosferu i saopštio da je u pitanju šala

  • 1

Učesnike "Farme" sačekalo je novo veliko iznenađenje. Potpuno neočekivano pojavio se Ognjen Amidžić i rekao da je zadruga odlučila da se glasa i da neko napusti imanje u Lisovićima. Najviše glasova za izbacivanje već od starta dobila je glumica Goca Bjelica, a salvu smeha izazvao je Ekrem, glasajući za Milana Tarota, uz obrazloženje da "mnogo pušta glasove".

Najčešći razlozi za izbacivanje Goce Bjelice su bili da je "kao pala s Marsa", "da ne pripada društvu na Farmi", a posle nje najviše glasova dobila je Seksi Sandra pod izgovorom da najmanje radi i da je "premlitava" za ovaj šou.

Ipak, na kraju glasanja, nakon što su "sve maske pale" Ognjen Amidžić je saopštio da je u pitanju lažno izbacivanje i "pobednicu" Gocu Bjelicu nagradio je flašom rakije. Po svemu sudeći, posle još jednog "ofiranja", treba očekivati da će svađe narednih dana biti još žešće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    26. mart 2013 | 03:58

    Putem ekrana tv prijemnika, pratite onog mentalnog invalida Ekrema i srpski vip sa srecom bez svesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA