JK: Pomoći ću finansijski Crvenoj zvezdi

- Imam veliki koncert na Ušću 15. juna i potrudiću se da dam svoj doprinos. Kao neko ko je uzor mladima, delima ću pokazati kako se ovoj zemlji i njenim institucijama pomaže - izjavila poznata pevačica Jelena Karleuša

  • 25

Dušku Tošiću, sada članu turskog Genčlerbirligija, a nekadašnjem prvotimcu "crveno-belih", Zvezda duguje 100.000 evra, ali je fudbaler odlučio da klubu "oprosti" polovinu iznosa. Njegova supruga Jelena Karleuša kaže da nije iznenađena ovim gestom.

- Duško je srcem vezan za Zvezdu i samo ja znam koliko se potresa zbog problema kroz koji taj klub prolazi. Svaki njegov potez bio je i biće samo da bi pomogao voljenom klubu za koji ga vežu blistavi momenti u karijeri. Kao igrač Zvezde ostavljao je srce na terenu, tako da ovaj njegov gest ne treba da čudi - rekla nam je pevačica.

Na pitanje da li će slediti primer svog supruga i pomoći Crvenoj Zvezdi, Karleuša je odogovorila:

- Naravno, imam veliki koncert na Ušću 15. juna i potrudiću se da dam svoj doprinos. Kao neko ko je uzor mladima, delima ću pokazati kako se ovoj zemlji i njenim institucijama pomaže. One koji su pljačkali ovu državu, a sebe nazivaju nekakvim javnim ličnostima, treba postaviti u hladne hodnike zaborava - kaže Jelena Karleuša.

(I. M. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бајкер

    26. mart 2013 | 22:44

    Срећа па није отишла за Нови Сад,бацили би шкоти лопате и побегли са стадиона! :-) :-) :-)

  • DELIJA

    26. mart 2013 | 23:03

    Bolje da propadnemo nego da nam ti pomognes :3

  • SRBA

    26. mart 2013 | 22:27

    Vau,al od tog koncerta imas samo gubitke koja zarada xaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA