Šaban Šaulić napunio "Sava centar"!

Šaulić je sinoć u prepunoj koncertnoj sali imao spektakularan nastup koji je sve prisutne podigao na noge, dok su mu se na bini priduružile mnoge poznate kolege

  • 3

Popularni pevač Šaban Šaulić sinoć je održao koncert u "Sava centru" u kojem se tražila stolica više, i ovom prilikom još jednom opravdao tutulu "kralja narodne muzike".

Još na samom početku atmosfera je bila uzavrela, a na noge je sve podigla već prva pesma "Verujem u ljubav" kojom je pevač otvorio koncert, a za raspoloženje svih prisutnih zaslužan je bio i niz hitova, među kojima su i "Odlaziš, odlaziš" i "Još ovu noć".

Pozitivna energija trajala je celo veče, a tome su značajno doprinele i Šabanove kolege koje su mu se pridružile na sceni, pevajući sa njim njegove najveće hitove. Tu čast su imali Ana Bekuta, Marija Šerifović, Haris Džinović i Đani, a mikrofona su se latili i mlađi talenti Saša Matić i Darko Lazić.

U prvim redovima bile su brojne poznate ličnosti, a ni ovaj put nije izostala podrška Šabanove porodice, supruge Gordane, sina Mihajla, a tu su bile ćerke Ilda i Sanela, koja se nakon vesti da je u drugom stanju prvi put u javnosti pojavila sa verenikom Zoranom Batom Mirkovićem.

Čitav spektakl u prepunoj sali "Sava centra" su na nogama propratili i političar Milutin Mrkonjić, zatim Saša Popović sa suprugom Suzanom, legenarni Predrag Živković Tozovac, Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Vesna Zmijanac sa dečkom Željkom, Ana Sević, Melina Džinović i mnogi drugi.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dalibor

    27. mart 2013 | 16:35

    bijo sam na koncertu sabana saulica sinoc u sava centru predivan koncert ziveo sabane tvoj sam najveci fan zasto nema na internetu ovaj predivan koncert koji je trajao tri sata sve pohvale jos je i pevao novu pesmu sa sa banetom vasicem koji je i napisao pesmu ..........sedeo sam u petom redu takav pevac se vise ne rada.....

  • Ja to tako

    27. mart 2013 | 12:48

    Kralj bio i ostao, da nam zivis jos dugo dugo i da izbacis jos mnogo hitova...

  • goran

    27. mart 2013 | 13:29

    koliko je trajao koncert?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA