HAPŠENA: Ava bila u zatvoru zbog ucenjivanja profesora, na sudu tvrdila da je on seksualno uznemirava!

Hrvatska starleta, njen tadašnji dečko Špiro Miličić i njena majka Sanja privedeni su 2009. zbog sumnje da su iznudili 9.000 evra od Živka Nižića, koji je Karabatićevoj predavao italijanski jezik na fakultetu u Zadru

  • 6

KRIMI RAD! Najnestabilnija učesnica "Velikog Brata"Ava Karabatić, njen dečko Špiro Miličić i njena majka Sanja Karabatić su u oktobru 2009. uhapšeni zbog sumnje da su iznudili oko 9.000 evra od univerzitetskog profesora Živka Nižića (65), koji je inače starleti predavao italijanski jezik na fakultetu u Zadru!

Prema pisanju portala Index.hr, Špiro je, navodno, u dogovoru sa Karabatićevom i njenom majkom ucenjivao profesora objavljivanjem lascivnih SMS poruka koje je Nižić poslao Avi. Nižić je isplatio traženih 2.000 evra, a kada mu je uhapšena trojka tražila još 7.000 evra, on je slučaj prijavio policiji.

Nakon trosatnog informativnog razgovora i noći provedene u pritvoru, Ava i Sanja Karabatić su puštene da se brane sa slobode, dok je Miličić zadržan u pritvoru zato što je Nižiću pretio nanošenjem teških telesnih povreda.

Nekoliko dana kasnije, Karabatićeva je za "Večernji list" demantovala da je ucenjivala Nižića.

- Nije istina da sam sa dečkom i majkom pokušala da ucenim profesora za 2.000 evra. To je bio njegov dar kada je čuo da zbog njega želim da odem iz Zadra i da sam o svemu obavestila porodicu i dečka, a o preostalih 7.000 evra koje je profesor dao nisam znala ništa i to je bez mog znanja učinio moj dečko - rekla je Ava, koja je zatim za "Slobodnu Dalmaciju" ispričala da ju je profesor mesecima seksualno uznemiravao.

- Čim je neka devojka malo zgodnija, čim ima veće grudi, malo zanimljivije oči, kod profesora Živka Nižića će ili pasti ispit ako ne spava sa njim, ili će prolaziti, ali u tom slučaju mora da bude njegova asistentkinja, da živi u njegovom iznajmljenom stanu u Diklu i bude žrtva njegovog iživljavanja. Sve je počelo ovog proleća kada sam ga srela u gradu, lizao je sladoled i pitao me: 'Voliš li da ližeš?' Hvalio me da sam najperspektivnija studentkinja, puno su mi na početku značile njegove pohvale jer sam sada u najosetljivijim godinama i onda sam mu, više kao dedi, poslala poruku:"'Obožavam vas" - ispričala je Ava. Ona je dodala da je Nižić nastavio da joj šalje SMS  poruke, u početku one tipa 'ljubim ruke', 'hoćemo li na ručak', da bi sve završilo sa "čuvajte se, međunarodna droco', 'zaćutala si, droljo"!

Starletin profesor je demantovao ove priče, a na kraju, u novembru 2010, Ava i njena majka su oslobođene optužbe, a Špiro Miličić je osuđen na dve godine i sedam meseci zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    22. april 2013 | 19:51

    Ava mars napolje

  • Ana

    22. april 2013 | 21:25

    Pa da to je skroz normalno da profeor da svojoj ucenici 9000 evra, sto da ne ionako svi imaju pare za bacanje, tako da mislim da je glupo obrazlozenje. Uoastalom ne mozes da posaljes nekom OBOZAVAM VAS i ocekujes normalan odnos, jer time dajes neki znak. Uzas......

  • dusan

    22. april 2013 | 21:32

    ava napolje ko ne jak nije srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA