FARMA: Ša pati za pokojnom devojkom! (VIDEO)

Reper je rekao Dariji da je mogao da bude bolji prema bivšoj, pokojnoj devojci sa kojom je bio u vezi šest godina

  • 0

Iako je počela tek druga nedelja na "Farmi", javile su se brojne simpatije među ukućanima. Najviše pažnje privlače reper Ša i manekenka Jovana Nikolić. Iako je Jovana bivša devojka Filipa Panajotovića, reperovog dobrog druga, to ih nije sprečilo da spavaju u istom krevetu i hodaju svugde zagrljeni. Međutim, ovih dana Ša oseća Jovanin pritisak, a zbog zatvorenog prostora, priseća se i pokojne devojke sa kojom je bio u vezi šest godina.

Naime, u razgovoru sa pevačicom Darijom, reper je rekao da napolju postoji devojka koja mu se sviđa, ali da samo najuži krug ljudi zna za to. Međutim, zbog nesuglasica, on je u kuću ušao slobodan.

Iako je šaputanje u kući zabranjeno, Ša je Dariji tiho pričao o dotičnoj devojci, a u jednom trenutku se prisetio i svoje bivše, pokojne devojke.

- Ja verujem u Boga i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka, mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija - pričao je on.

Darija ga je pitala šta se desilo, a on je nastavio:

-Udavila se zbog vira u Dunavu. Mogao sam da budem bolji, ona je meni stvarno dušu dala i to je nešto što vučem kroz ceo život i ne mogu sebi da oprostim.

Tokom večeri, rekao je da je Jovana plakala u sobi, jer joj je teško da bude u zatvorenom prostoru, a kada ga je Goca pitala zašto ne ode da je uteši, Ša se opravdao rečima:

- Rekao sam ja njoj, ali je pukla, guši me to pomalo. Pritiskalo bi me i da sam napolju, a kamoli ovde zatvoren.

Očigledno je da simpatije manekenke i repera doživljavaju prvu krizu, a da li će uspeti da se izbore za sebe, ostaje da vidimo u narednih 90 dana.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA