HJU HEFNER: Spavao sam sa preko hiljadu žena!

"Kako bih mogao znati tačan broj? Preko hiljadu, siguran sam. Ipak, kada sam bio oženjen, nisam varao, ali sam zato u međuvremenu nadoknadio sve propuštene žene - izjavio je vlasnik "Plejboja"

  • 5

Hju Hefner, vlasnik "Plejboja", konačno je progovorio o broju devojaka sa kojima je imao seks, a pored harema žena koje su prošle kroz njegovu "Plejboj" vilu, to se i moglo očekivati.

- Kako bih mogao znati tačan broj? Preko hiljadu, siguran sam. Ipak, kada sam bio oženjen, nisam varao, ali sam zato u međuvremenu nadoknadio sve propuštene žene - izjavio je Hefner (86) za magazin "Esquire".

Hefner je u prvom braku bio punih deset godina, 1949. godine oženio se studentkinjom Mildred Vilijams, sa kojom ima dvoje dece - Kristi i Davida. Brak je okončan 1959. godine.

Čak trideset godina kasnije, nakon silnog lumpovanja, da drugi put stane na "ludi kamen", Hju se odlučio 1989.godine, sa zečicom Kimberli Konrad, sa kojom se rastavio već 1998, da bi se od nje konačno razveo 2010. godine.

Tokom dvanaest godina, koliko je pauzirao do novog braka, Hju se provodio sa brojnim ženama koje su se pojavljivale u njegovom magazinu, među kojima je bio i sa bliznakinjama istovremeno, a kako je sam priznao, jednom prilikom je u isto vreme izlazio sa sedam žena.

Vlasnik najpoznatijeg muškog magazina, pošto je raskinuo sa bliznakinjama, 2010. godine zaprosio je čak šezdeset godina mlađu zečicu Kristal Heris, koja ga je 2011. godine ostavila svega nekoliko dana pre prvog venčanja, ali je pomirenje ubrzo usledilo i Hju se i treći put oženio.

Kristal je nedavno izjavila da ona i Hju nemaju seks, već više vole da provode vreme kao prijatelji, igrajući karte.

(J. Jovanović / Hafington post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA