MAJA NIKOLIĆ: Hrvatica ne sme da pobedi!

Pevačica je u direktnom prenosu rijalitija "Veliki Brat" pozvala gledaoce da ne dozvole da pobedi Hrvatica jer "Srbija neće više biti srpska"

  • 14

Pevačica Maja Nkolić poznata je kao veliki provokator i kavgadžija, a zbog govora mržnje prema Jevrejima bila je i izbačena iz rijalitija "Dvor". Po svemu sudeći, Maja se još nije naučila pameti, te je ovaj put oplela po hrvatskoj starleti Avi Karabatić u direktnom prenosu "Velikog Brata".

- Ne smemo dozvoliti Avi da pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska! - uzrujano je vikala Nikolićeva.

Iako joj je Soraja diskretno sugerisala da ne sme to da priča, stavljajući prst na usta, Maja nije uspela da shvati šta joj je starleta gestikulirala.

Ubrzo je reagovala i produkcija "Emoušna" pustivši reklame, da bi za to vreme obuzdala pevačicu koja nije umela da se zaustavi.

Maja je 2011. godine učestvovala u rijalitiju "Dvor" iz kog je bila izbačena zbog vređenja Jevreja, zbog čega se protiv nje vodi i sudski postupak.

Iz Majinog ponašanja se može naslutiti da joj očigledno nešto ne odgovara kod Karabatićeve, a u prilog tome ide i komentar Nikolićeve da bi i ona rado legla u krevet sa nekim kada bi u kući bilo dobrih frajera, aludirajući na Avin seks sa kaskaderom Urošem.

- Hoću i ja jednog Uroša! - izjavila je Maja, smeštajući se u položaj za češkanje u naručju Milića Vukašinovića.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • risto

    28. mart 2013 | 12:51

    Svaka cast majo Samo vi podrzavajte hrvate doci ce vam ONI glave

  • Ivana

    28. mart 2013 | 13:19

    Šta ima veze tko će pobijediti? Pa što ako to baš bude netko iz Hrvatske. Da si imalo čovjek, uopće takvu glupost ne bi izjavila. :)

  • alexxx

    28. mart 2013 | 11:36

    Ko li tebe pozva da ucestvujes? Zavist i ljubomora su cudo jedno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA