Goca se ljubila sa Erom, Dule je hvatao za guzu! (VIDEO)

U igri "istina ili izazov" u glavnoj ulozi je bila glumica koja je prvo "filmski" poljubila Ojdanića nekoliko puta, a zatim dozvolila da je Bogdanović pipa pred svima

  • 1

Glumica Gordana Bjelica je izgleda rešila po svaku cenu da ostane na "Farmi" - prvo se prekjuče ljubila sa Ekremom, pa je u igri "istina ili izazov" onako filmski poljubila Eru, a zatim se nije bunila ni kada je Dule odabrao baš nju da ispipa po zadnjici.

Izgleda da je zadatak koji su mu zadali farmeri teže pao Ojdaniću nego Bjelici. On je nekako nevoljno krenuo ka njoj, a ona ga je prigrabila i, bogami, poljubac je potrajao malo duže, što su ostali takmičari pozdravili velikim aplauzom.

Poljubac Goce i Ere:

Nekoliko minuta kasnije, Goca je ponovo bila u glavnoj ulozi. Nakon što je dobio zadatak da odabere osobu koja mu se najviše dopada i koju će uhvatiti za pozadinu, Dule je odabrao glumicu koja se lepo namestila, podigla džemeper i pustila Bogdanovića da je pošteno ispipa, a kada je pokušao da je uhvati za grudi, Goca se uz osmeh izmakla.

Igrarije farmera:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA