EDI IZARD U BEOGRADU: Publika smehom i aplauzom pozdravila kralja humora! (VIDEO)

Publika u Beogradu je s entuzijazmom dočekala Izarda, koji je oduševio sve prisutne i u potpunosti ispunio očekivanja. Njegove briljantne nadrealne priče, komični imaginarni dijalozi i dekonstrukcija brojnih ideja iz politike i religije su dočekani gromoglasnim smehom i aplauzima

  • 0

U prepunoj Velikoj sali Doma omladine Beograda juče je održan prvi od dva nastupa Edija Izarda, jednog od najpopularnijih komičara na svetu.

Nastupi u Beogradu su deo njegove svetske turneje sa novom predstavom "Fors Mažur", na kojoj, pored zemalja s engleskog govornog područja, posećuje i veliki broj zemalja u kojima engleski nije prvi jezik.

Publika u Beogradu je s entuzijazmom dočekala Izarda, koji sa svoje strane nikoga nije razočarao. Njegove briljantne nadrealne priče, komični imaginarni dijalozi i dekonstrukcija brojnih ideja iz politike i religije su dočekani gromoglasnim smehom i aplauzima.

Po završetku dvočasovnog nastupa, Izard je ispraćen ovacijama, a fanovi su u holu mogli da se upoznaju sa njim, da se fotografišu i postave pitanja.

Edi Izard nastupa i večeras u Domu omladine, ali su karte rasprodate.

Gostovanje Edija Izarda u Beogradu je izuzetno važan dogođaj za mladu stend ap scenu, a veliko interesovanje i odlične reakcije na predstavu pokazuju da publika postoji. Nadamo se da ćemo u bližoj budućnosti imati prilike da gledamo više ovakvih nastupa.

Pogledajte video sa upoznavanja posle nastupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA