UVREDE: Pogledajte šta je Ava tačno rekla o Srbima i Vukovaru (STENOGRAM)

  • 0

Izjave Ave Karabatić u "Velikom bratu" da je bolje da ona ne progovori o tome šta su Srbi radili u Vukovaru podigle su veliku prašinu u javnosti. I dok su NUNS, B92 i "Emoušn" osudili svaki govor mržnje i najavili kazne, Republička radiodifuzna agencija (RRA) brani Avu Karabatić i tvrdi da su mediji "malo predimenzionirali" ovaj incident.

Pošto snimak ove izjave (izgovorene u programu uživo) nije dat u javnost, pa gledaoci ne mogu sami da zaključe da li se zaista podigla velika prašina nakon izjava Ave Karabatić (i Maje Nikolić), mi vam pružamo priliku da pročitate stenogram iz emisije i uverite se šta su zaista rekle hrvatska starleta i srpska pevačica.

Stenogram u kojem se navode sporne izjave Karabatićeve i Nikolićeve iz "Velikog brata" (a koji nam je prosleđen iz RRA) prenosimo u celosti:

27. 03. 2013, 13:49

Maja Nikolić:

"Južnina (Ava Karabatić, prim. nov) misli da će da pobedi. Epa ovo je stvarno šou, ljudi! Pa ako dozvolimo da ona pobedi, onda stvarno... Srbija nikad neće biti srpska!"

28. 03. 2013, 00:01

Željko Stojanović (govori Avi) : "...nije ti ovo Hrvatska, Hrvati ne mogu ni da gledaju ni da glasaju, nije ti ovo Hrvatska,bre... Ovde ti se kupuje hleb u pekari, a ne kruh..."

Ava Karabatić: "E, nemoj tako..."

Željko Stojanović: "Šta, nemoj tako, mi otišli u Hrvatsku, brate, znači mi nikoga, Srbi nikoga ne mrze, oni svi nas mrze..."

Ava: "Nemoj o tome, nemoj da počnem, nemoj me vući za jezik, da dođeš u Vukovar i tamo dalje molim te..."

Uroš: "E, znaš da ne može da se priča o tim glupostima..."

Ava: "On je prvi poče... "

Uroš: "U stvari pričajte vas dvoje."

Ava: "Neću o tome..."

Željko: "Govorim istinu, dođem u pekaru, brate, tražim hleb, nije htela da mi da..."

Ava: "Ja te zajebavam, ti upadaš u svaku zajebanciju ko plavuša."

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA