VB: Vesna Jugović otišla u Pariz i ostaje do ponedeljka!

Novinarka i vlasnica agencije "Mis Ju" juče je napustila rijaliti "Veliki brat" i otputovala u Pariz, gde će ostati do ponedeljka. Nije poznato da li će se vratiti u kuću na Košutnjaku

  • 3

Vlasnica agencije "Mis Ju" Vesna Jugović napustila je juče kuću "Velikog brata" i, kako saznaje Telegraf, otišla u Pariz! Naime, Vesna je pod izgovorom da ide na izvršenje nedeljnog zadatka napustila kuću i otputovala u Pariz, gde će ostati do ponedeljka.

Vesna zbog posta u kuću nije unosila nikakvu hranu, a ponela je namirnice od zeolita i vulkanske kozmetike. Iz pi-ar službe "Emotion"-a saopštavaju da će se Vesna vratiti u rijaliti.

- Imala je ranije dogovorene obaveze koje nije mogla da odloži i put je u dogovoru sa produkcijom. Vratiće se u kuću "Velikog brata"- rekla je za Telegraf Milijana Radević, pi-ar "Emotion"-a.

Milanka Đorđević, direktorka agencije "Miss Yu", za Telegraf kaže da nema govora da je Vesna otišla zbog zdravstvenih problema, kao što su mediji objavili.

- Ona se oseća odlično i nije istina da je izašla zbog zdravstvenih problema. Vesna će nastaviti sa gladovanjem, izdržala je 32 dana. Trenutno pije samo vodu i ceđene sokove i čajeve. Dva puta godišnje, Jugovićeva praktikuje ovaj post, jer ima problem sa štitnom žlezdom. Već godinama Vesna uspešno leči ovaj problem bez ikakvih operacija. 

Jugovićeva će se vratiti u rijaliti, u koji je ušla iz tri razloga. Prvi, kako kaže, jer "beži od pravog velikog brata".

- Hoću u ovoj kući da se odmorim. Napokon posle nekoliko decenija imacu sve vreme, sate i sate, dane, za sebe! Hoću da se naspavam i svaki dan vežbam. To do sada sebi nisam mogla da priuštim. Zato ulazim u kuču tog nazovi velikog a ustvari malog brata!

Drugi razlog je post, a treći "jer želi da bude trojanski konj i spozna iznutra suštinu samog rijalitija".

Podsetimo, Jugovićeva je nedavno na snimanju jedne emisije optužila bivšeg ministra Sašu Dragina da je bio plaćen od strane najvećeg proizvođača genetski modifikovane hrane "Monsanta"!

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 000007

    30. mart 2013 | 11:54

    Kad se vraca ???? GOVORITE IZGORESMO !

  • thethe

    31. mart 2013 | 00:24

    Ma otisla da jede bre... Kakvi sokovi od sargarepice i postovi, ide da se ozdere

  • Neko iz mase

    3. april 2013 | 13:13

    koji fazon sa ovim njenim izlascima kad joj se prohte? Ili si u kuci ili nisi, nema "samo da skoknem tetki da odnesem lek". Macka uzela lovu u kuci, i jos odradjuje posao van kuce. Produkcijo, jadna li si!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA