NOVI SKANDAL U VELIKOM BRATU! Slavko Labović: Makedonska nacija ne postoji, to je Tito izmislio! (STENOGRAM) (VIDEO)

Pogledajte kako je crnogorski glumac uvredio makedonsku pevačicu Anetu Nakovsku i nastavio seriju međunacionalnih prozivki, koje su u ovom rijalitiju započele Ava Karabatić i Maja Nikolić

Komentari

  • begovic

    1. april 2013 | 20:01

    Eu...Cuj Tvrtko bio srbin...ja ti kazem da vase tumacenje istorije ne priznajem posto to pisu vasi tzv istoricari po kome su svi srbi...pa i vas dobrica cosic je rekao da vi srbi imate laz u krvi...a ne rece mi nista za Nikopolje...nesto malo o tome pise u vasim istorijskim knjigama...valjda vam to ne odgovara.

  • Tra Lala

    1. april 2013 | 13:39

    AUUUU, koliko Vi gledate tv. Pa ispiraju Vam mozgove samo tako. Mnogi od Vas nisu rodjeni do pred dolaska te Vase DEMOKRATIJE. Ali da se razumemo iako ne podrzavam ni jedan rezim ili ti rec kao sto je demokratija , tvrdim da je u vreme kada je postojala drustvena svoina i kada se radilo od 7 do 15h, kada su ljudi pomagali jedni drugima, dok nisu postojali kompjuteri, postojala zemlja za koju su mnogi govorili da je raj za zive. a tada na zapadu gde je ulazila DEMOKRATIJA raj je bilo i bice mesto samo za one, na onom ,svetu. Ako Vam i dalje nije jasno pogledajte film TEZINA LANACA, pa onda pisite, sudite ......jedni drugima i vredjajte se po svim osnovama jer to je cilj medija tj. drzave nase DEMOKRATSKE, PIH!

  • djidja

    1. april 2013 | 12:07

    Dosta vise proslosti!Dokle vise?Svi zivimo jadno i bedno,a samo se o proslosti misli.Mislim da bi bilo mnogo bolje da svi gledamo u buducnost i kako preziveti u ova sugava vremena.Svima iz bivse YU je lose bez obzira ko je ko.Zato svi zajedno za bolju buducnost,od proslosti nema vajde...

  • vukašin

    1. april 2013 | 08:39

    Eto istine , a onima kojima istina nije po volji mogu biti samo Besni , što i jesu i mrziti sve srpsko tj svoje i isterivati neku svoju pravdu , što i rade. Ali to tako nevalja!

  • EU

    31. mart 2013 | 13:50

    Asmire, Sloveni su se naselili na Balkan izmedju 7. i 9. veka. Srbi su bili pleme koji su primili hriscansku veroispovest od Vizantije i dobacili hriscanstvo. Za sirenje hriscanstva na Balkanu posebno je zasluzna srpska dinastija Nemanjica. 1371. godine na bici na reci Marici, srpska braca Mrnjavcevici gube od Osmanlija (termin "Turci" se pojavljuje od 1923. godine zbog Kemala Ataturka, prvog predsednika Turske) i od tada Osmanlije upadaju na srpske teritorije i pljackaju narod. 1389. knez Lazar Hrebeljanovic, poziva sve sprske feudalne gospodare, medju njima i kralja Bosne Stefana Tvrtka I Kotromanica (samo ime ti kaze da je on bio Srbin, sto znaci da je Kraljevina Bosna bila srpska drzava), da mu se pridruze i da se zajednickim snagama suprostave Turcima. Neki se odlucuju da pomognu knezu Lazaru, a medju njima je bio i kralj Bosne koji salje svoje generale i vojnike da pomognu knezu Lazaru. Ova bitka je poznata i kao Kosovski boj i u njoj nije bilo pobednika posto su se obe strane povukle (Vuk Brankovic je kasnije optuzen da je izdao kneza Lazara, ali to nije tacno). Zbog ove bitke srpska drzava je oslabila i gotovo da nije bilo sposobnih muskaraca za rat i zbog toga ona je postala vazalna drzava Osmanskog carstva. Srpski feudalni gospodari su morali da se bore za Osmanlije kako bi sacuvali svoj narod i zato su se borili protiv hriscana (koji pre toga nisu hteli da im pomognu u borbi protiv Osmanlija). Kada su Osmanlije zauzele Bosnu i celu Srbiju poceli su da prevode stanovnistvo u Islam, obecavajuci narodu povlastice (tada se medju Srbima koji su ostali u pravoslavlju, a pravoslavci su bili i u Srbiji i u Bosni vecinsko stanovnistvo, sto znaci da su bili Srbi, nastala izreka: " Prod'o veru za veceru". Kao sto vidis Srbi su morali da ratuju za Osmanlije da bi preziveli, a neki medju njima su postali muslimani samo da bi bolje ziveli. Ako ste prodali jednu veru za drugu, prodacete i tu drugu ako vam neko ponudi bolji zivot u trecoj veri. Nadam se da vidis da ne lazem sebe i da ti u stvari lazes sebe da si Turcin. Turcin je Mula Jusuf, Mustafa Ozul, a ne Asmir LJAJIC, kao sto vidis prezime se zavrsava na IC i to tebi nista ne govori? Ivo Andric je rekao: "Ja sam Srbin, katolicke vere.", jer je znao da su mu preci uzeli katolicku veru i nije pustio da mu vera odredjuje naciju, vec preci :-)

    • 12. april 2013 | 15:56

      adnan

      @EU

      u bosni je preovladavala bogumilska a ne hriscanska vjera

  • Dutch

    31. mart 2013 | 12:10

    Pa jel to laz? Sad zbog politicke korektnosti treba da lazemo.

  • Asmir

    31. mart 2013 | 11:08

    Guslacki orkestar iz Gornje Dobrinje...vi znate uvijek ko je ko a ne upitate se sta ste vi sami...Servi sluge na latinski uzeli cirilicu od Bugara a tako i vjeru...turski vazali pomogose na Nikopolju Turcima poraziti krscansku vojsku a sad nesto guslaju ko je ko.Ja te vase istorijske knjige sto ih sami pisete okacim na neku stvar...E hajde sada ospite paljbu o srbstvu , epskim narodnim itd...to jedino znate..lazete sami sebe

    • 6. april 2013 | 14:51

      ljuba

      @Asmir

      Pametni moj Asmire, kojim ti to jezikom govoris? Vidim dobro se razumemo pa se pitam sta si ti ako govorimo istim jezikom i ovako se lepo razumemo? Kako ti se zvao cukun-deda i koju je slavu slavio?

  • hromi daba

    31. mart 2013 | 10:20

    Kakve koristi što štampa piše o navodnim skandalima unutar "Velikog brata" kad RRA ne reaguje. Verovatno se neko iz "Emoušna" potrudio da imaju malo labaviji stav naspram "lajanja" učesnika. Koliko košta taj mekši stav, to znaju samo akteri. Bojanića i Nikolićevu su izbacili sa "Dvora" zarad jedne izjave, ovde se već može napisati roman, a RRA ćuti kao da su oni akteri VB.

  • Srbin

    31. mart 2013 | 03:47

    Tako je rodjace, samo napred! Istina ce jednog dana sama izaci!

  • vukašin

    30. mart 2013 | 17:42

    Makedonska nacija je nova kao i bošnjački. Stvorena pomoću komunističkog poretka i Tita. O mišljenju ovog što je rekao da Makedonska nacija nepostoji može se diskutovati ali to nipošto nije skandal. Videće se za 50 god šta će biti , to su istorijski tokovi . Gledano istorijski makedonska teritorija je Srbija, gledajući realno oni su najpre Bugari koji to neće da budu , isto kao Crnogorci koji neće da budu Srbi ili Bošnjaci koji neće da budu Srbi. Stariji narodi koji nisu bili jaki i koji nemaju tu kohezionu silu ( tu su i Srbi) moraju biti spremni na rezultate svoje nemoći.

  • Milko

    30. mart 2013 | 16:04

    Kakav bre skandal, zar ne sme da se poemene bilo sta politicko. Jos malo pa ce nas vratiti u doba bratstva i jedinstva i hapsenja za javnu rec. Halo ovo je demokratija, nema vise lanog bratstva i jedinsta. jeste svi poludeli.

  • русија

    30. mart 2013 | 14:54

    па шта више СКАНДАЛ СКАНДАЛ , па јел демократија или није ? а као друго шта је погрешио ???

  • EU

    30. mart 2013 | 14:47

    Slavko je u pravu, od 3 Makedonije, Vardarske (pripala Srbiji posle balkanskih ratova), Egejske (pripala Grckoj posle balkanskih ratova) i Pirinske (pripala Bugarskoj posle balkanskih ratova) danas je samo Vardarska postala drzava (BJR Makedonija) koju su komunisti napravili na drugom zasedanju AVNOJ-a. Pa car Dusan Silni je krunisan u Skoplju i tu je bilo etnicki cisto srpsko stanovnistvo. Dolaskom Osmanlija oni gube vezu sa ostalim delovima nekadasnje Srbije i vremenom im se dijalekt promenio. Tito im dolaskom na vlast daje status nacije kao sto je Benjamin Kalaj stvorio Bosnjake. U Pirinskoj Makedoniji stanovnistvo se izjasnjava kao Bugari, a u Egejskoj kao Grci. Mi Srbi smo se kockali sa komunistima i kao sto se danas pokazuje, sve izgubili

    • 30. mart 2013 | 16:11

      Becka

      @EU

      "ËU"podrzavam tvoj komentar.Ja sam licno imala svojevremeno verbalni sukob sa jednom makednkom oko autokefalnosti MPC, kad mije rekla da je MPC priznata kao crkva od Vaseljene, hahahna sta sam se ja upravo ovako nasmejala, i pitala reci mi kad je to postignuto , odgovor je bio: pa ne znam kad ,ali smo mi priznata pravoslavna crkva..paradox broj jedan je da ta osoba je pocasni predsednik parohijskih opstina u dijaspori za tu tzv.mak.crkvu i tako opseno siri lazi o autokefalnosti a pritom ni ne zna kad su oni kao crkva priznati, tako i ova mlada dama iz realitya, govori po sistemu videla zaba da se konji kuju pa digla krak i ona..

  • Ralexic

    30. mart 2013 | 14:20

    TITO JE IZMISLIO MUSLIMANE,KOJI SU SEBE NAZVALI BOSNJACIMA.CUJ BOSNJAK IZ VRANJA ILI TUTINA?STO BI REKO DJURO U AUDICIJI NEMAAA SANSEEE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA