OKREĆE NOVI LIST: Vesna Jugović tuži Vendi i Dejana Nestorovića!

"Obzirom da o ovim događaju postoji uredna dokumentacija, video i foto zapisi, brojni svedoci, učesnici u događaju, neće biti teško dokazati da su ova dva anonimusa izneli gomilu laži, uvreda i kleveta i za to zaista, ako ima pravde treba da odgovaraju", kaže Vesna Jugović za Telegraf

  • 0

Vlasnica "Miss Yu" agnecije Vesna Jugović odlučila je da tuži Vesnu Vukelić Vendi i stripera Dejana Nestorovića zbog uvreda iznetih na račun nje i njene agencije! Naime, Vendi i Dejan su u jednoj emisiji javno prozvali Vesnu da je lepotice podvodila pokojnom Moameru el Gadafiju. 

- Od ovog momenta, svi koji daju o meni, mojoj kompaniji ili porodici izjavu, ličnu ili naručenu, koja je laž i kleveta, biće tuženi. Do sada sam tim primitivnim i zlonamernim ljudima odgovarala preko novina samo jedno, kroz šalu : Za komarce – koristite sprej za komarce! Jer , naravno da nisam htela da se spuštam i komuniciram na bilo koji način , sa primitivnim ljudima, osobama bez morala, bez škole i ikakvog obrazovanja, bez profesija , statusa, bilo kakvog društvenog polozaja- rekla je Vesna za Telegraf.

Vesna navodi da ima svedoke, učesnike emisije, koji su bili plaćeni da lažu o svom identitetu i koji su izneli niz proizvoljnih ocena, laži i kvalifikacija o njenom radu.

- Na najužasniji mogući način govorili su o pokojnom lideru Libije Moameru El Gadafiju, što prepuštam njegovim naslednicima i sledbenicima da reaguju. Takođe su me zvali i roditelji devojaka koje su sa mnom, našim timom i zvaničnom biznis delegacijom iz Srbije, boravile u Tripoju, kako bi učestvovale u prvoj modnoj reviji ikad napravljenoj u ovoj arapskoj zemlji. Za njih su rekli da su silovane, da su prostitutke i da se neke od njih nikada u zemlju nisu vratle. Da podesetimo, reč je devojkama čija imena i prezimena su poznata, čiji roditelji su ogorčeni, a koje ce o svemu svedočiti i zatražiti da se sa njih skine ta neverovatna ljaga.

Vesna navodi da o ovom događaju postoje dokazi u vidu snimaka, fotografija i svedoka, tako da neče biti teško dokazati ko je u pravu.

- Obzirom da o ovim događaju postoji uredna dokumentacija, video i foto zapisi, brojni svedoci, učesnici u događaju, neće biti teško dokazati da su ova dva anonimusa izneli gomilu laži, uvreda i kleveta i za to zaista, ako ima pravde treba da odgovaraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA