FARMA, DAN 12: Vesna se hvali da je bila mis fotogeničnosti, Tarot spavao u štali! (VIDEO)

- Slikali su me sa šminkom i bez šminke i izgledala sam potpuno drugačije. Moć transformacije je bitna. Ovo danas je španska serija, majke mi, ja ni ne znam kako se sada biraju misice - ispričala je Vesna šokiranim farmerima

  • 1

Zvezda dana sigurno je Vesna Rivas, koja se farmerima pohvalila da je bila mis fotogeničnosti nekadašanje Jugoslavije, a dok su je ostali takmičari gledali u neverici, pevačica je detaljno objašnjavala kako je posedovala veliku moć transformacije, i sa šminkom i bez nje!

- Kada sam ja bila izabrana za mis fotogeničnosti cele stare Jugoslavije, znaš kako se to biralo... Ovo danas je španska serija, majke mi, ja ni ne znam kako se sada bira - ispričala je Vesna, i nastavila sa prisećanjem na dane svoje mladosti.

- Mene je slikao u Novom Sadu Tibor Šomođi i onda je sa mojim slikama pobedio, mislim ja sam izabrana za mis. Slikali su me sa šminkom i bez šminke i potpuno sam izgledala drugačije. Moć transformacije je bitna – zaključila je pevačica.

Vesna Rivas, kraljica izbora za mis:

Inače, nakon Seksi Sandre, na "Farmi" je kažnjen i Milan Tarot, koji nije poslušao Prokina naređenja, pa je noć proveo u štali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA