KARLEUŠA: Severina mi nije ni do kolena!

- U ogledalu vidim svoju najljuću konkurenciju, jer onome što je urađeno za šou "All About Diva" u "Areni" pre tri godine do sada niko nije ni prišao - izjavila je pevačica, i dodala da publika može mnogo više da očekuje na njenom predsojećem koncertu na Ušću 15. juna

  • 33

Severina je svojim fanovima priredila spektakularan koncert u subotu, a među publikom našla se i Jelena Karleuša, koja je nakon nastupa Vučkovićeve izjavila da ipak niko nije dorastao njenom koncertu u "Areni", koji je održala pre tri godine.

- Žena se trudi i bori, a ja to cenim. Koncert je bio poput pozorišne predstave i taj pristup odlično ide uz njenu kul muziku. Sasvim smo različite, i ne treba praviti nekakva poređenja jer je to nemoguće - rekla je Karleuša, i dodala da joj nije jasno zašto je njen dolazak na Severinin koncert toliko medijski propraćen:

- Kada je reč o koncertima, u ogledalu vidim svoju najljuću konkurenciju, jer onome što je urađeno za šou "All About Diva" u "Areni" pre tri godine do sada niko nije ni prišao - navela je pevačica za "Blic".

Srpska pevačica je kasnije je na svom Tviteru napisala i to da publika može mnogo više da očekuje na njenom koncertu na Ušću, koji će biti održan 15. juna.

(J. J. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juga

    1. april 2013 | 13:25

    Upravu si jeki....ti si ipak veca dro*etina od nje

  • Filip

    1. april 2013 | 14:09

    Ova Karleusa i dalje ubedjena da zna da peva? Hmm.. ipak nada umire poslednja :)

  • bajker bn

    1. april 2013 | 13:11

    Hahah joj ove lujke neodustaje od komedije hahah kakav trandza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA