SIN TOMA DŽONSA: Postao sam diler droge zato što me je otac odbacio

"Za sve krivim mog oca. Nisam to shvatao ranije, ali sam bio jedno ljuto dete, kome je nedostajao otac", rekao je 24-godišnji Džonatan Berkeri

  • 0

Džonatan Berkeri(24) je lečeni narkoman koji je često imao običaj da šeta ulicama naoružan. Ovaj mladić se polako oporavlja od bolesti zavisnosti, a za svoje stanje optužuje svog oca pevača Toma Džonsa, koji ga je odbacio.

- Za sve krivim mog oca. Nisam to shvatao ranije, ali sam bio jedno ljuto dete, kome je nedostajao otac - rekao je Berkeri, koji je naveo da nikada nije dobio ni rođendansku čestitku od Toma Džonsa.

Džonatanova majka Ketrin Berkeri imala je aferu sa velškim pevačem tokom 1987. godine, kada je i zatrudnela. Iako je Džons smatrao da on nije otac, DNK test je ovo opovrgao, a sud je presudio da pevač mora da plaća alimentaciju.

Prema Berkerijovoj priči, počeo je da se drogira sa 16 godina, a želja mu je da se pojavi u talent šou-programu "The Voice", u kome je Džons inače sudija.

(Telegraf.rs / The Sun)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA