Premijera filma "Crna Zorica" 20. marta u Sava Centru (VIDEO)

"Svaki muškarac koji se zaljubi u nju nastrada. Ili možda postoji neki izuzetak!?", glavna je tema ove crne komedije sa avanturističkim elementima

  • 0

Film "Crna Zorica" u režiji bračnog para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus biće premijerno prikazana 20. marta u Sava centru.

Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u praznoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak "poljubac smrti".

Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u "bapske priče" i veštičarenja, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.

Iako još uvek nije emitovan u bioskopskopima "Crna Zorica" je dobila prve pozitivne kritike i to u Americi.

- Poslednji put kada se neki srpski reditelj uhvatio u koštac sa crnom bajkovitom komedijom rezultat je bio odličan film "Čarlston za Ognjenku". Iako je je još uvek rano reći da li će film "Crna Zorica" doživeti uspeh kao i film Uroša Stojanovića, prvi rezultati su obećavajući - napisao je Tod Braun u kratkom prikazu filma.

U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo.

 

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA