Manekenka “Victorija sikrita" dala otkaz zbog verskih uverenja

Manekenka Kajli Bisuti neće se više slikati u donjem vešu i kupaćim kostimima da bi bila "prava hrišćanka"

  • 0

Jedan od anđela kompanije Victoria's Secret, Kajli Bisuti, posle dve godine saradnje sa renomiranim brendom donjeg veša, odlučila je da raskine ugovor i odustane od poziranja u seksi donjem rublju i kupaćim kostimima. Razlog tome je, kako kaže Kajli, taj što "želi da bude prava hršćanka". Poziranje u vešu kosi se s njenim verskim uverenjima, pa Kejli navodi kako je njen suprug jedina osoba koja bi trebalo da vidi njeno telo.

- Moj najveći san u životu bi je da postanem model Victoria's Secreta, to je bilo sve što sam u životu želela. Sjajno sam se zabavila, ali što sam više nosila donje rublje to sam se nelagodnije osećala zbog svoje vere. Moje telo bi trebalo da vidi samo moj suprug i to je svetinja - izjavila je lepa Kajli.

Manekenka se požalila da ne smatra da daje dobar primer mladim hrišćankama koje se ugledaju na nju i smatraju da je u redu šetati okolo u donjem rublju i pokazivati svoje telo muškarcima - izjavila je za Fox411 21-godišnja manekenka, koja se udala nedugo nakon što je 2009. godine pobedila na Victoria's Secretovom takmičenju za nove modele.

Kajli je modnu karijeru započela sa 16 godina kada se ipreselila u Japan zbog poslovnih angažmana. Kao srednjoškolka je zbog visine dobila nadimak "žirafa". Manekenstva se, kaže, neće odreći, ali će od sad na modnim pistama i snimanjima nositi isključivo odeću koja ne otkriva previše.

( Izvor: Index.hr/ Foto: showstalker.net )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA