Branka Blek Rouz čita poeziju u emisiji "Amidži šou"! (VIDEO)

Iako smo navikli da seksi striptizeta mami uzdahe muškog dela populacije, Branka je ovoga puta umesto golotinje pokazala svoju romantičnu stranu

  • 1

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Blek Rouz u sinoćnoj emisiji "Amidži Šou" iskoristila je priliku da pokaže da, osim igranja i skidanja, ima talenta i za pisanje poezije, te je publiku, umesto golotinjom, neočekivano počastila romantičnim stihovima.

Ognjen Amidžić u ulozi Oskara Savića pričao je sa Brankom o tome kako reaguje na one koji osuđuju njen rad, ali je iskoristio priliku i da se našali na njen račun.

- Kako niko ne zameri vatrogascima što se spuštaju niz šipku - rekao je Oskar, praćen aplauzom i smehom publike.

Poznatija kao "mama svih striptizeta", Branka Blek Rouz isprčala je Oskaru da se u njenom striptiz-klubu igračice svlače i uz njegove pesme "Medo Brundo" i "Zmija i Žaba".

- To je program! Da idem u pozorište, tamo svi smaraju, brate mili, kao i opera, aaa, skakuće onaj baletan! Ovo je program, odeš lepo u deset, osam sati traje, do šest ujutru, nagledam se i odem na burek i legnem ko čovek! - uzbuđeno je pričao Oskar, ali se tu sa pitanjima nije zaustavio.

- Kada se spuštate niz šipku, je l' vam prođe neki stih kroz glavu? - rekao je Oskar, misleći na stihove iz Brankine knjige, ali je i ovaj odgovor ostao zamagljen grohotnim smehom čitavog studija.

Pogledajte gostovanje Branke Blek Rouz u Ognjenovoj emisiji:

(J. Jovanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA