Ovako Sindi objašnjava teoriju evolucije! (VIDEO)

Učesnica "Velikog Brata" potrudila se da objasni ukućanima kakve veze imaju majmuni i pranje sudova sa razvojem čoveka

  • 5

Bivša "modelsica" Ivana Stamenković objasnila je ukućanima kako ona vidi evoluciju čoveka u svojoj "apropo" verziji i došla do zaključka da je rad stvorio čoveka, a nerad gospodina.

Naime, Sindi je kratkim stend-apom pokušala da ukućanima odgovori na prozivke da u kući ne radi ništa i da je lenja, te je iznela čitav uzročno-posledični "apropo" lanac evolucije čoveka, viđen, naravno, iz njenog ugla.

- Svi znamo da je evolucijom, znači od majmuna nastao čovek. Je l' tako? On se dizao, radio svašta tu i nastao je čovek. I pošto smo nastali ljudi, tako kakvi jesmo, onda mi kuvamo, peremo i tako sve dalje i apropo toga, ovako kaže. A ja ovako sedim, ležim, ovde zamislite more, talase, imam dugu slamku i pijem koktel. I apropo toga kaže: "Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina" - objasila je "modelsica".

Pogledajte video kako bi vam bilo jasno na šta je Sindi u stvari mislila:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gordana

    3. april 2013 | 22:01

    A JESTE CULI KAKO JE SORAJA DOBILA IME? NJENA MAMA JE VOLELA I R S K U PRINCEZU S O R A J U .BLAGO NJOJ, VAZNO JE DA JE PRINCEZA, DA LI JE PERSIJSKA, ILI KELTSKA,PA ZAR JE TO VAZNO.

  • lili

    4. april 2013 | 15:09

    dobro ona zna šta je "apropo" ...

  • русија

    4. april 2013 | 03:12

    не гледајте ово ментално затупљивање !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA