Vendi i Maja potamanile miševe u VB! (VIDEO)

Zajedno sa Avom, pevačice su dobile zadatak da u mračnoj sobi punoj glodara pronađu ključeve, a usput je nastradalo nekoliko belih mišića. "Imoušn": Svi miševi su živi, jednom je slomljena noga

  • 3

Maja, Vendi i Ava su sinoć dobile specijalan zadatak i Veliki Brat ih je poslao da traže ključeve u "sobi užasa" punoj belih miševa, a pevačice i starleta su u mrklom mraku gazile po nedužnim životinjama, a u mlaćenju se najbolje snašla Vukelićeva, dok je Karabatićeva u panici vikala da su joj se miševi "pokakali" na nogu.

U mraku se najviše trudila Vendi, koja je bez ijednog komentara (!) udarala po podu i tamanila glodare, a Maja je u jednom trenutku ljutito rekla:

- Zgazila sam miša! Pa, zaista nije humano što nas terate da ubijamo životinje.

Za vreme deratizacije u "Velikom Bratu" , hrabra Ava je skakala i ponavljala da joj se nešto "pokakalo" na nogu.

Nakon što su se posle ove epizode protestvovali brojni gledaoci i udruženja za zaštitu životinja, oglasio se i Goran Stamenković, direktor "Imoušna", koji kaže da je tokom ove igre korišćeno 330 glodara, i da su svi preživeli susret sa Avom, Majom i Vendi.

- Na žalost, došlo je do nezgode kada je jednom od pacova povređena noga, a nekoliko je pronađeno ošamućeno. O nezgodi su obavešteni i ukućani, a mi kao produkcija, sa žaljenjem priznajemo da nam je krivo što se ispostavilo da nismo dorasli ovakvom zadatku. S tim u vezi, više se neće ponoviti da produkcija "Imoušn" koristi životinje u takve ili slične svrhe. Još jednom se izvinjavam zbog neprijatnih scena koje nisu primerene, a koje su nastale isključivo mojom greškom, i to na televiziji B92 koja je inače poznata kao TV kuća koja je lider u borbi za sva ljudska prava i prava životinja - navodi se, između ostalog u Stamenkovićevom saopštenju.

Pogledajte kako ukućanke maltretiraju jadne miševe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Milutin

    4. april 2013 | 13:55

    Bolesno. Da neko korsti ubijanje zivotinja bez ikakve svhe, osim da zabavi auditorijum dokonih i maloumnih ljudi. Ovakav postupak treba strogo kazniti. Ovo je preslo svaku granicu.

  • petar

    4. april 2013 | 14:50

    Sta RRA radi, i drstva za zastitu zivotinja? imali granica ovom? Nezelim da budem lazni moralista ali ovo je grozno.

  • Milena

    4. april 2013 | 15:46

    Piiii, bljak! Naravno da sam protiv ubijanja životinja, ali radije bih ih sve potamanila, nego da mi gmižu oko mogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA