RADA MANOJLOVIĆ: Kolege, stidite se što nećete da pomognete maloj Tijani!

- Svi su tu kada treba da se maše "Luj Vitonovim" torbama, a sada ih nema nigde! Sakrili su se u mišju rupu! - izjavila pevačica, na čiji se poziv za pomoć maloj Tijani Ognjanović odazvala jedino Dara Bubamara

  • 11
Radmila Rada Manojlović - Snimanje Novogodišnje emisije Zvezde Granda Foto: Telegraf.rs

Rada Manojlović je besna na kolege, jer se niko osim Dare Bubamare nije odazvao njenom apelu za pomoć maloj Tijani Ognjanović.

Kako piše dnevni list "Informer", pevačica je brojnim kolegama poslala SMS i zamolila ih da joj se jave i zajedno sa njom odnesu novac Tijaninim roditeljima.

- Ljubazno sam ih zamolila da, ako već nisu uplatili novac, to učine zajedno sa mnom - priča Rada, i dodaje:

- Znam ko ima novca i dođe mi da ih uhvatim za ruku i odvedem do banke. Jedino mi se Dara Bubamara javila! Niko drugi!

Rada je veoma ljuta što se njene kolege foliraju.

- Svi su tu kada treba da se maše "Luj Vitonovim" torbama, a sada ih nema nigde! Sakrili su se u mišju rupu! - razočarana je koleginica, koja već danima plače zbog muka kroz koje prolazi mala Tijana.

- Mogla sam sama da odem i uplatim pare za nju, ali sam pomislila da je mnogo bolje da pozovem kolege kako bismo skupili što više novca. Pozvala sam i fanove da pomognu - ispričala je humana pevačica.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    5. april 2013 | 06:50

    Rado, Rado ! Večina tvojih kolega radi zarad dobre zarade i ponašaju se kao Molijerov Tartif. Puna su im usta humanosti, a kad je potrebno videti ih na delu, beže glavom bez obzira. Svaki od dobrostojećih pevača ladno se može odreći 100.000 dinara i da ne oseti. Poznajem mnoge radnike koji su donirali polovinu svoje plate, a svaki dinar im je potreban kako bi izgurali do 1. u mesecu. Sve to Bog vidi, svakom po zasluzi, jest da je sporovozan, ali je dostižan !

  • Svetac

    5. april 2013 | 08:30

    Bravo sve moj do moga stipse pa jos hoce i nacionalne penzije kad omatore a ceo zivot se bahato ponasaju

  • duladula

    5. april 2013 | 10:13

    I naravno, nikako ne treba zaboraviti ACU LUKASA. Ne slusam njegovu muziku, ne idem na koncerte, ali ga veoma cenim, ovo nije prvi put da on daje novac za potrebe lecenja. On je pre svega COVEK, i nadasve cenjen pevac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA