FARMA, DAN 17: Zadruga kaznila sve ukućane, Vesna i Ekrem najmanje rade!

Nakon što su dobili pismo od zadruge, koja ih sve kažnjava zbog nepoštovanja zadataka, farmeri su jedan po jedan govorili ko je najveća lenčuga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika VERICA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • danijela

    05. april 2013 | 13:34

    Sha je malo zaljubiska u Staniju, zato se tako ponasa

  • VERICA

    05. april 2013 | 13:26

    I TREBA! LENCUGE, SRAM VAS BILO! DA LI JE TO SLIKA SRPSKOG SELJAKA, KOJI UZGRED BUDI RECENO (VAS, HLEBOM HRANI)! STA JE BILO? HOCETE PARE BEZ MOTIKE? PA KO STE VI U OSTALOM? SAMI NERADNICI (CAST IZUZECIMA). STANIJA, NE DOZVOLI DA TE MAKAR KO MALTRETIRA, PA NISI TI MAKAR STA! DOSLA SI NA FARMU DA BUDES LEPA, A NE VREDNA! KO JE TAROT? BOZE MILI BAS SMO KROKODILI! TAJ *PROROK*, VISE POJEDE, NEGO STO ZARADI (KOPAJUCI DJUBRE, *CRCE* OD *UMORA*! GLUMICA? TO JE VELIKA NEPOZNANICA, ILI POZNANICA GOSPODINA KAPRISA? TO JE DOVOLJNO, UBI SE OD NOSENJA VIKLERA U GLAVI (ILI SLAME)? ONAJ PEDOFIL, (NEPISMENI HITLER, IZ MALOG SOKAKA), VELIKI COVEK (METAR I ZILET), *VELIKI* RADNIK, AL` PREKO TUDJE GRBACE! ZAR NE SPOMENUTI IGBALINOG PJEVACA? PLACE NACIJA, EKI NEMA ALKOHOLA, AL` ZATO PUSI *MALOG BORU* MOZE MU SE! PA TO JE VISE MESEC NEGO *ZVEZDA* FUJ...SA? STA TO BESE? JE LI TO ONAJ U KOGA SU SVE ZENE SA *FARME* ZALJUBLJENE? PA KUD` CES VISE POSLA OD LJUBAVI? AJTE, MOLIM VAS...BOZE, STA MI BI? DAL` SAM SE ZABORAVILA, PA RASPALILA PO *VIP-OVCAMA*, PARDON, VIP-OVCIMA. MRZI ME DALJE, NASTAVAK SLEDI. ZBOGOM. zasto moj EMAIL nije validan? Molim da mi se odgovori! Trazite komentar, a molite Boga, da ga niko ne posalje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA