Mark Nofler otkazao koncerte u Rusiji iz protesta

"Posle napada ruskih vlasti na grupe za ljudska prava, među kojima su i Amnesty International i Human Rights Watch, žalosno konstatujem da sam odlučio da otkažem koncerte u Moskvi i Sankt Peterburgu", stoji u saopštenju poznatog britanskog muzičara

  • 4

Mark Nofler, nekadašnji frontmen grupe "Dire Straits", otkazao je zakazane koncerte u Moskvi (7. jun) i Sankt Peterburgu (8. jun) iz protesta što je rusko tužilaštvo sa poreskom inspekcijom prethodnih dana napravilo pretres prostorija desetina organizacija koje se bave ljudskim pravima, uključujući i Amnesty International i Human Rights Watch.

- Posle napada ruskih vlasti na grupe za ljudska prava, među kojima su i Amnesty International i Human Rights Watch, žalosno konstatujem da sam odlučio da otkažem koncerte u Moskvi i Sankt Peterburgu. Uvek sam voleo da sviram u Rusiji i imam veliku privrženost prema zemlji i ljudima koji tamo žive. Nadam se da će se sadašnja situacija promeniti - naveo je Nofler u saopštenju povodom otkazivanja koncerata u Rusiji.

Britanski muzičar bi 30. aprila trebalo da nastupi u beogradskoj "Kombank Areni".

Pogledajte nastup Marka Noflera u Beogradu

(Telegraf.rs / izvor: Popboks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boban

    6. april 2013 | 12:28

    Zalosno ste ce neka budala i da poveruje u sve ovo! Koncert je otkazan jer je trazio dodatnih 500000 dolara a za dva meseca prodalo se 6000 karata. Ps. Zivim u rusiji i imao sam kupljenu kartu za koncert,uz izvinjenje zbog otkaza koncerta vratili su pare...inace karta je kostala 4000 rubalja( oko 100e)

  • Pedja

    6. april 2013 | 10:16

    Nemoj molim te!

  • русија

    7. april 2013 | 06:27

    ЛАЖНИ БОРЦИ ЗА ЉУДСКА ПРАВА

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA