"Paklena kuhinja" od 17. aprila na "Prvoj"

Ovog puta varjača će biti u rukama srpskog gastronoma svetskog glasa Jovice Jovičića, osvajača mnogih zlatnih medalja i kapitena srpskog kulinarskog tima na brojnim takmičenjima, koji će se pobrinuti da svoje bogato iskustvo i tajne zanata prenese na srpske restorane

  • 2

Omiljena emisija svih ljubitelja dobre hrane ali i urednih i čistih restorana - "Paklena kuhinja" emitovaće se od 17. aprila, svake srede u 21.15 na "Prvoj" televiziji.

Ovog puta, varjača će biti u rukama srpskog gastronoma svetskog glasa Jovice Jovičića, osvajača mnogih zlatnih medalja i kapitena srpskog kulinarskog tima na brojnim takmičenjima, koji će se pobrinuti da svoje bogato iskustvo i tajne zanata prenese na srpske restorane.

Ugostiteljski objekti koji budu potražili pomoć ovog vrhunskog eksperta moraće da ispune njegove visoke standarde i svoju kuhinju dovedu u savršen red.

Jovica će imati zadatak da i od najlošijeg restorana napravi mesto za uživanje u kojem je zadovoljan gost najvažniji cilj vlasnika i menadžera restorana. Ovaj zadatak svakako nije lako ostvariti, te će Jovica imati pune ruke posla, od organizacije konobara, šankera, kuvara, vlasnika, preko proveravanja higijenskih uslova, recepata, načina rada, do dekoracije i promocije samog objekta.

Ovaj kuvar neće imati milosti za propuste, nemarnost i nepoštavanje gostiju, a ugostitelji će morati da se pomuče i potrude kako bi svi zajedno uspešno završili misiju i stvorili idelano mesto za uživanje.

O svojoj novoj ulozi Jovica kaže:

- Nisam prvi put pred kamerama, snimao sam i ranije, ali ovo je totalno drugačije, dosta prefinjenije sa puno detalja i veoma je interesantno. Poziv za "Paklenu kuhinju" me je malo iznenadio, ali više me je, recimo, iznenadilo to kako smo uspeli da se savršeno uklopimo i organizujemo oko snimanja, pošto imam zaista mnogo obaveza u restoranu - kaže novi kuvar u čijem jelu su uživale i holivudske zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA