ŽARKOVA MAJKA: Naterali su ga da kaže da je gej!

- Moje sinove su producenti francuskog "Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke, jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene. On trenutno samo dobro igra tu ulogu - rekla je majka blizanaca koji učestvuju u "Velikom bratu"

  • 9

Žarko Stojanović, jedan od učesnika rijalitija "Veliki brat", morao je da se deklariše kao homoseksualac zbog posla. Njegova majka Biljana je za dnevni list "Kurir" objasnila kako se to desilo:

- Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza.  Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome - rekla je gospođa Stojanović, i nastavila:

- Moje sinove su producenti francuskog "Velikog brata" naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke, jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene.  On trenutno samo dobro igra tu ulogu - naglasila je ona i tako opravdala fotografije koje se mogu pronaći, a na kojima je Žarko u zagrljaju sa muškarcima i nakon završetka rijalitija u Francuskoj.

Gospođi Stojanović je drago što se njen drugi sin Željko druži sa Avom Karabatić.

- Ne bih imala ništa protiv da je dovede kući. Ava me mnogo podseća na mene kad sam bila mlada. Izuzetno je luckasta i devojka je koju prosto ne možete da ne zavolite. Željko je izuzetno neozbiljan. Imam utisak da se neće skoro oženiti. Voli da menja devojke svaki drugi dan - rekla je za kraj Biljana.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA