IVAN: Kome Dukljanin kaže da p*ši k*rac?!

Poznati voditelj oglasio se na Tviteru povodom nedavne košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana, kritikujući stratega "crno-belih" Duška Vujoševića. S druge strane, Ivanovića kritikuje Vedrana Rudan

  • 6

Popularni voditelj Ivan Ivanović, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, oglasio se na Tviteru povodom nedavne košarkaške utakmice između svog omiljenog tima i Partizana, kritikujući stratega "crno-belih" Duška Vujoševića.

- ...šta je Dukljanin tražio na toj strani terena? Kome je j.... mrtvu majku i govorio puši k....? I dokle tako? - napisao je, između ostalog, voditelj na svom profilu na toj društvenoj mreži.

S druge strane, hrvatska književnica Vedrana Rudan iskoristila je gostovanje na jednoj tribini posvećenoj ženama da se obrati voditelju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

- Ivanović svakodnevno vređa žene, često poželim da ga zavrnem za vrat i zbog toga sam zapravo i došla u Beograd, da mu poručim: "Od*ebi više, Ivane" - rekla je Rudanova na tribini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA