Tuča na Šerbedžijinom koncertu

Pet minuta pred nastup poznatog glumca i muzičara, dvojica muškaraca su se potukla, a obezbeđenje ih brzo razdvojilo

  • 2

Pred koncert poznatog glumca i muzičara Radeta Šerbedžije u beogradskom Domu sindikata izbila je tuča. Kako prenosi dnevni list "Kurir", dok je publika dolazila na svoja mesta, u prvim redovima posvađala su se dvojica muškaraca i pokušala da se obračunaju. Njih dvojica pesnicama su nasrnuli jedan na drugog i stvorila se velika gužva.

Odmah je reagovalo i obezbeđenje Doma sindikata, koje je razdvojilo aktere i smirilo situaciju, koja je potrajala petnaestak sekundi. Nije poznato zašto je tuča izbila, a muškarci koji su se potukli posle intervencije obezbeđenja mirno su seli svako na svoje mesto, te su, kao da se ništa nije desilo, sačekali početak koncerta.

Pet minuta kasnije, Rade Šerbedžija je izašao na scenu i dočekan je gromoglasnim aplauzom. Pevao je najveće hitove "Sedamdeset i dva dana", "Ne daj se, Ines", "Pismo iz Londona" i mnoge druge, koji su oduševljavali publiku od početka do kraja nastupa.

Takođe, uživale su i mnoge poznate ličnosti, a među njima su bili Suzana Mančić, Kori Udo­vički, Den Tana i Đorđe Marjanović.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    7. april 2013 | 18:28

    U Novom Sadu je bilo savršeno. Ovi iz Beograda koji su bili i u Novom Sadu kažu da je bilo duplo bolje u Novom Sadu.

  • Ralexic

    7. april 2013 | 05:17

    DJORDJE MARJANOVIC LEGENDA A OSTALI "VIDJENIJI" POGOTOVO DUGOGODISNJA SPONZORUSA MANCIC JE NA KONCERT DA BI BILA VIDJENA I IMALA STA DA LUPETA KOD LEJE KIS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA