Nema više dr Hausa

Popularna serija neće vieš biti snimana i završava se u aprilu

  • 0

Serija o neobičnom doktoru Georgiju Hausu se završava u aprilu ove godine. Publika je u proteklih osam godina i 175 epizoda imala prilike da uživa u slučajevima čudnog, ali simpatičnog stručnjaka.

Producenti su potvrdili da neće biti novih nastavaka. Snimanje se završava u aprilu, a poslednja epizoda biće emitovana 21. maja na "Foks" televiziji.

- Posle dugog razmišljanja doneli smo odluku da ovo bude poslednja sezona. Odluka nije bila prijatna, ali sam Haus je uvek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane pre nego što muzika prestane da svira - objavili su izvršni producenti Dejvid Šor, Keti Džejkobs i Hju Lori, koji je ekranizovao popularnog doktora.

Lori je često tokom snimanja isticao kako bi voleo da se serija što pre završi, jer mu nedostaje porodica koja živi u Velikoj Britaniji, a on se, zbog snimanja serije, preselio u Los Anđeles.

Serija "Dr. Haus" prvi put je emitovana 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u Americi, a tokom godina premijeru je doživela u 66 zemalja.

Hju Lori je, navodno, po epizodi zarađivao između 257.000 do 395.000 dolara.

Telegraf.rs/ Izvor: Novi Magazin

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA