SEKS BOMBA: Nataša Šavija golišavim fotkama najavila spot! (FOTO)

Lepotica je nedavno snimila spot za novi singl, a na provokativnim fotkama Šavija obnažena leži na krevetu, u kadi i spa-centru

  • 5

Novosadska "bomba" Nataša Šavija nedavno je snimala spot za novu pesmu "Ne brini". Singl je bržeg, klupskog ritma i sluti na hit. Spot je sniman u jednom beogradskom hotelu, a kako saznajemo, ima dosta provokativnih scena. Mlada pevačica je u izazovnom vešu snimala na krevetu, obnažena u kadi, u spa-centru i u raznim zanimljivim kostimima, uz energičan ples.

Nataši je ovo drugi singl, a najavila je da će joj album biti u pop fazonu. Lepa pevačica nema dečka i, kako kaže, "fokusirana je samo na karijeru", a uskoro počinje sa nastupima zajedno sa svojim bendom.

Šavija je nedavno napunila baterije na odmoru u Egiptu, a šta nam je priredila, ostaje da vidimo za desetak dana.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    7. april 2013 | 18:26

    Ovo izgleda svaka koja se skine gola je "bomba".Ima milion ljepsih od doticne.Nista vrijedno pomena.Nego se skinula pa eto.Vjerovatno i nije neka pjevacica cim je pribjegla ovoj metodi.

  • Sovica

    7. april 2013 | 19:24

    Ih, ova se odmah skinula, pa sta ce posle kad pocne da joj pada "karijera" ? Nema nista od nje cim stalno nudi svoj ves na izvol'te. Takvih imamo i previse, a realno i boljih riba od nje. Dajte nam neku koja za razliku od njih ume i da peva!

  • zbunjen

    8. april 2013 | 07:10

    i danas je svako ,, sex bomba‘‘ tj ,,pevačica‘‘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA