Ekskluzivno: Ana Štajdohar ''U mraku'' (FOTO)

Uprkos debelom minusu napolju, snimanje spota za pesmu ''U mraku'' počelo je udarnički oko ponoći, a druženje je potrajalo do ranih jutarnjih časova

  • 1

Pop pevačica Ana Štajdohar u utorak uveče snimila je spot za svoju popularnu pesmu ''U mraku''.

Uprkos debelom minusu napolju, odabrana ekipa udarnički je krenula sa setom oko ponoći, a snimanje je potrajalo do ranih jutarnjih časova.

''Spot smo snimili u 'Supermarket Concept Store-u'', jednom od omiljenih mesta za izlazak beograđana u poslednjih par godina! Sam prostor je vrlo atraktivan i zanimljiv za snimanje, što će se i videti kada spot bude gotov,'' kaže Ana Štajdohar za Telegraf.rs.

Iako je ranije izjavila kako je pesmu ''U mraku'' posvetila svom vereniku Nikoli Demonji, svi su očekivali da će se i on pojaviti u spotu, što se ipak nije desilo.

''Nikola nije učestovao u snimanju spota, jer se prehladio, tačnije imao je grip. Htela sam da on bude sa mnom ispred kamere, ali ipak morali smo da spot snimimo bez njega,'' priča Ana.

Ipak, pevačica nije dozvolila da joj Nikolino odsustvo pokvari planove, pa je u spotu angažovala svog prijatelja, umetnika Stefana Kokovića, koji će se sa Anom pojaviti u nekoliko zanimljivih kadrova.

Na fotografijama sa snimanja Anu možemo da vidimo u izazovnim pozama, a sa dugom kosom i dizajniranom odećom na snimanju je mogla parirati svetskim zvezdama.

Na svom Fejsbuk profilu, Ana Štajdohar srdačno se zahvalila svim saradnicima, Đorđu Makareviću, Luki Jovanoviću, Ani Vasiljević, Stefanu Kokoviću, Aleksandru Đikću, Milošu Milinoviću, Sari Popović i drugima.

Ekskluzivne fotografije sa snimanja spota:

A dok spot ne bude gotov, uživajte u audio verziji pesme ''U mraku'':

(Tekst: Mladen Mitrić/Foto: Sara Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maiko_sakura

    9. februar 2012 | 15:14

    http://t.co/A4LZ4kOP ... check it out ...photo by Sara Popovic (Maiko)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA